Scott & Weber nabízí k pronájmu zasedací místnosti ve svých kancelářských centrech. Jsou umístěny na pěti atraktivních místech v Praze

Společnost Scott & Weber, významný poskytovatel flexibilních pracovních prostorů v Praze, nově nabízí pronájem zasedacích místností nejrůznější velikosti. Tato služba je určena nejen klientům Scott & Weber, ale také zájemcům z řad veřejnosti. Ti si mohou vybrat z plně vybavených prostorů pro jednání, které jsou umístěny na pěti pražských lokalitách, ve kterých Scott & Weber nabízí k pronájmu flexibilní pracoviště.

Zasedací místnost 2.jpg

“Poptávku po možnosti pronajmout si zasedací místnost v některém z našich kancelářských center jsme sledovali již delší dobu. Nyní jsme se na ni rozhodli zareagovat a připravili jsme produkt, který budou moci využít všichni ti, kteří potřebují uspořádat např. jednání nebo školení v reprezentativním prostředí,” doplňuje Adam Zvada, ředitel Scott & Weber.

Možnost pronájmu zasedacích místností různých velikostí existuje ve všech budovách, ve kterých Scott & Weber pronajímá své kanceláře. Zasedací místnost si lze pronajmout v budově Praga Studios v Karlíně, dále pak v centru v Revoluční a OC Flora, a také na Budějovické a Andělu. Všechny tyto budovy se vyznačují bezproblémovou dopravní dostupností a vedle pronájmu zasedacích místností v nich lze uspořádat také konference nebo větší event. V zasedacích místnostech, které se v těchto centrech nacházejí, se mohou konat jednání, konference, prezentace, školení, přednášky, workshopy, pohovory, výuka jazyků nebo teambuildingy.

Při pronájmu zasedacích místností je samozřejmostí, že návštěvníci mají k dispozici profesionální audiovizuální techniku a související administrativní zázemí. Hosty už při příchodu uvítají profesionální asistentky a usadí je. Scott & Weber pro zájemce dokáže zajistit také catering na nejvyšší možné úrovni.

O Scott & Weber

Scott & Weber nabízí flexibilní kancelářské prostory pro týmy různých velikostí. Zázemí v nich najdou jak nezávislí profesionálové, kteří nejčastěji pracují v coworkingových prostorech, tak velké korporátní týmy.

Jejími klienty jsou nejen rychle rostoucí společnosti, které musí každý měsíc rozšiřovat kancelářskou plochu, ale také větší firmy, které si v budovách pronajímají celá patra. Pracovní prostory si od Scott & Weber pronajímají například společnosti VMware, JUUL, Upfield, Bacardi nebo PayU.

Založena byla v roce 2009. V současné době provozuje v Praze 1, 3, 4, 5 a 8 pět kancelářských center s celkovou plochou 10 860 m2. Aktuálně má více než 1 400 aktivních členů.