Chytrou zásuvku řady TP-Link TAPO můžete ovládat přes appku

Česká republika, Praha – 27. února 2020 – Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představila koncem loňského roku novou řadu produktů pro chytrou domácnost TAPO. Na úvod v jejím rámci uvedla domácí bezpečnostní Wi-Fi kameru Tapo C200, k níž se nyní přidává také mini chytrá Wi-Fi zásuvka Tapo P100, jež může sloužit jako jeden ze základů chytré domácnosti.

Jedním z hlavních benefitů nové zásuvky je možnost ovládání na dálku prostřednictvím mobilní aplikace Tapo, díky které můžete připojená zařízení zapnout nebo vypnout, ať jste kdekoliv. Nejste si jistí, jestli jste před odchodem z domu vypnuli sporák nebo si naopak před návratem chcete dopředu rozsvítit světlo? Se zásuvkou Tapo P100 a přidruženou aplikací žádný problém.

Správu zařízení si můžete naplánovat

Ve stejné aplikaci si můžete dopředu nastavit plán automatické správy zařízení, ale také vytvořit seznamy časovačů pro připojenou elektroniku. Naprogramovat si tak můžete třeba rozsvěcení světel před návratem z práce, které už tak nebudete muset pokaždé nastavovat manuálně.

Slouží i jako prevence proti zlodějům

Mini chytrá Wi-Fi zásuvka TP-Link Tapo P100 podporuje i tzv. režim v nepřítomnosti, který na náhodné bázi zapíná a vypíná připojená zařízení, například zmíněná světla, takže si případný zloděj nikdy nemůže být jistý, zda je nebo není v danou chvíli někdo doma, a raději nepokouší štěstí.

Ovládat ji můžete také hlasem

Svoji chytrou zásuvku Tapo P100 můžete kromě aplikace ovládat také hlasovými příkazy. K dispozici je podpora digitálních asistentů Amazon Alexa a Google Assistant. Zmíněnou aplikací pak zásuvku i snadno nastavíte, nepotřebujete k tomu žádný rozbočovač. Díky kompaktnímu a úspornému designu tahle chytrá zásuvka neblokuje okolní zástrčky pro ostatní spotřebiče.

Klíčové vlastnosti mini chytré Wi-Fi zásuvky Tapo P100:

  • Dálkové ovládání: Prostřednictvím aplikace Tapo můžete připojená zařízení okamžitě zapnout/vypnout, ať jste kdekoli
  • Plán: Přednastavte si plán automatické správy zařízení
  • Časovač: Vytvořte seznamy časovačů pro připojenou elektroniku
  • Ovládání hlasem: Spravujte svou inteligentní zásuvku pomocí hlasových příkazů prostřednictvím Amazonu Alexa nebo Google Assistant
  • Režim v nepřítomnosti: Automaticky zapíná a vypíná zařízení v různých časech, aby se nabyl dojem, že je někdo doma
  • Kompaktní design: Mini-velikost, aby se zabránilo blokování sousedních zásuvek
  • Jednoduché nastavení a používání: Není potřeba žádný rozbočovač, můžete ji rychle nastavit a snadno spravovat pomocí bezplatné aplikace
  • Technické požadavky na zdroj elektrické energie: AC 220-240 V~50/60 Hz 10 A
  • Rozměry (V x Š x D): 51 x 72 x 40 mm
  • Materiál: polykarbonát
  • Tlačítka: tlačítko pro zapínání; stavová LED dioda
  • Maximální zátěž: 2 300 W, 10 A
  • Obsah balení: mini smart Wi-Fi zásuvka Tapo P100; uživatelská příručka

Více informací o produktu naleznete zde:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/smart-plug/tapo-p100/ 

O společnosti TP-Link

TP-Link je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa.
Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení
vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-Link zahrnuje bezdrátové routery a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G routery, ADSL modemy, powerline adaptéry pro sítě LAN po domácím elektrickém vedení, IP kamery, print servery, SOHO/SMB routery a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

 

Technická podpora k produktům společnosti TP-Link je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103

 

V případě zájmu o doplňující informace, materiály, zápůjčky produktů značky TP-Link na testování se na nás neváhejte obrátit.

 

Kontakt pro média:  

Stanislav Přibyl, Chillicom
Senior Account Manager
Tel.: +420 736 684 268

E-mail: stanislav.pribyl@chillicom.cz