Společnost HMD Global nadělí k Nokia 7.2 vstupenky na snímek Není čas zemřít

  • Ke každé zakoupené Nokii 7.2 zákaznici získají dvě vstupenky na snímek Není čas zemřít na stránkách http://nafilmsnokia.cz 
  • Nokia 7.2 bude navíc dostupná v prodejnách Datart za akční cenu 7 007 Kč

Praha, 10. března 2020 – Společnost HMD Global, výrobce telefonů Nokia, dnes oznámila, že v rámci před nedávném oznámené spolupráce s 25. bondovkou pod názvem Není čas zemřít nadělí svým zákazníkům dvě vstupenky do kina na tento snímek. Stačí si pořídit model Nokia 7.2 za akční agentskou cenu 7 007 kč v prodejnách Datart a vyplnit údaje na stránkách http://nafilmsnokia.cz. 

Právě model Nokia 7.2 si zahraje jednu z rolí v tomto celovečerním filmu. Se svým 48megapixelovým trojitým fotoaparátem s optikou ZEISS, rychlými aktualizacemi systému Android a pravidelnými bezpečnostními aktualizacemi se jedná o telefon, který ocení i ti nejnáročnější zákazníci – agenti MI6. Potěší také velký FullHD+ displej s technologií PureDisplay a elegantní prémiové zpracování.

Snímek Není čas zemřít vstoupí do kin během listopadu 2020. Součástí spolupráce je také kampaň společnosti HMD Global s názvem „Jediná výbava, kterou budete opravdu potřebovat.“ V té se představí jako tvář kampaně britská herečka Lashana Lynch, která ztvární agentku Nomi. Ve filmu se také objeví doposud nepředstavený 5G chytrý telefon Nokia, který bude odhalen na tiskové konferenci v Londýně již 19. března 2020. Další hvězdou snímku bude legendární Nokia 3310.

O HMD Global

HMD Global Oy se sídlem v Espoo ve Finsku je novým domovem telefonů a tabletů Nokia. HMD vytváří a distribuuje celou řadu chytrých i obyčejných telefonů zaměřených na široké spektrum zákazníků v mnoha cenových hladinách. HMD je díky svému závazku pro rozvoj inovací exkluzivním licenčním partnerem značky Nokia v oblasti mobilních telefonů a tabletů. Nokia je registrovanou ochrannou známkou společnosti Nokia Corporation. Více informací naleznete na www.hmdglobal.com. Nokia je registrovanou značkou společnosti Nokia Corporation. Android, Google a další značky jsou registrovanou značkou společnosti Google Inc. Qualcomm a Snapdragon jsou ochrannými známkami Qualcomm Incorporated registrovanými ve Spojených státech a dalších zemích. Qualcomm Snapdragon je produktem Qualcomm Technologies, Inc.