Chraňte své děti, ať už se k domácí WiFi připojují kdekoli

Praha, 11. března 2020 Velkou výhodou WiFi řešení Multy X od společnosti Zyxel je to, že poskytuje kvalitní bezdrátovou síť v celé domácnosti. S Multy X uživatelé rychle zapomenou na problémy, které měli s připojením k internetu například v podkroví nebo ve studovně nacházející se na druhé straně domu.

Například dětem zařízení Multy X poskytuje dokonalé připojení k internetu i v jejich pokoji a všude tam, kde se potřebují ukrýt před ruchem z kuchyně nebo obývacího pokoje. 

Problém, který je skutečný 

Současně s tím je ale pro rodiče stále těžší mít přehled o tom, jaké internetové stránky jejich děti navštěvují. To představuje skutečný problém. Každý z nás si uvědomuje, jaké škody mohou napáchat nesčetné hrozby a nebezpečí, která na děti číhají v online prostředí.

Společnost Zyxel je proto velmi potěšena, že ke svému WiFi řešení Multy X určenému ke kompletnímu pokrytí domácností nyní může zákazníkům nabídnout také bezpečnostní službu AiShield. Tato služba rodičům umožňuje spravovat profily jednotlivých členů domácnosti a všech, kdo se v ní pohybují. Rodiče tak mohou mimo jiné kompletně zablokovat přístup na konkrétní typy stránek nebo aplikací a nastavit časové limity, aby měli jistotu, že jejich děti netráví celé dny na internetu. Další možností je okamžité zablokování přístupu na internet a jeho pozdější obnovení dle potřeb uživatele služby.

Vedle toho služba AiShield poskytuje také ochranný štít, který funguje na bázi umělé inteligence a uživatele chrání před všemi typy malwaru, virů, vyděračského ransomwaru a phishingových útoků. Určitě stojí za zmínku, že chráněna jsou také ostatní zařízení ve vaší domácí WiFi, jako např. hlasem aktivované reproduktory, chytré televizory a bezpečnostní alarmy.

Kontrola nad používáním internetu 

Z pohledu rodičů je největší výhodou služby AiShield skutečnost, že jim dává kontrolu nad tím, jaké stránky jejich děti navštěvují a kolik času tráví online. Uživatelé produktu Multy X si mohou službu AiShield stáhnout do svého chytrého telefonu a poté přístup na internet kontrolovat a regulovat odkudkoli. Služba je dostupná pro operační systémy Apple iOS a Android a uživatelé si ji mohou po dobu 30 dnů vyzkoušet bezplatně. Po uplynutí zkušební lhůty je služba k dispozici na základě výhodné roční licence. 

Se službou AiShield můžete naplno využívat všechny výhody zařízení Multy X a současně mít jistotu, že bezpečnostní řešení od společnosti Zyxel vaše děti i ostatní členy rodiny chrání před skrytým nebezpečím na internetu. Účtovaný licenční poplatek ve výsledku představuje jen velmi malou cenu za kontrolu a jistotu, kterou služba AiShield rodičům poskytuje.

O společnosti Zyxel Networks

Společnost Zyxel připojuje domácnosti i organizace k internetu již více než 30 let, a to vždy s důrazem na inovace a služby zákazníkům. V roce 1989 jsme začínali analogovými modemy. Dnes využíváme umělou inteligenci a cloud, abychom domácím i firemním uživatelům přinášeli rychlá, spolehlivá a bezpečná síťová řešení.

O vůdčí globální pozici společnosti Zyxel na komunikačním trhu svědčí mimo jiné:

— působnost ve 150 zemích celého světa,

— 1 milion organizací, které díky našim řešením fungují chytřeji,

— 100 milionů zařízení propojujících svět.

Vytváříme sítě budoucnosti a umožňujeme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

Zyxel, Your Networking Ally.

Petr Koudelka, Senior Sales Engineer ve společnosti Zyxel