Videokonference Lifesize celosvětově pomáhají zdarma firmám, školám i nemocnicím s propojením pracovních týmů v krizových situacích.

V ČR již nabídky využila ministerstva, krajské nemocnice a další instituce se na spuštění chystají. Komunikovat mohou obratem

Praha, 20. března 2020 – Společnost Lifesize, lídr v oblasti videokonferenčních řešení, zavádí zdarma po celém světě do firem, nemocnic, škol a dalších organizací své profesionální videokonferenční řešení jako podporu v boji proti pandemii COVID-19. Nabídkou videokonference na 6 měsíců zdarma tak reaguje na bezprostřední potřeby soukromých i veřejných organizací koordinovat a informovat své týmy.

V České republice již nabídky zabezpečených profesionálních videokonferenčních řešení využily například Krajská nemocnice v Liberci, Nemocnice České Budějovice, Nemocnice Nymburk, Ministerstvo dopravy, ale i další ministerstva, organizace a firmy bez ohledu na průmyslový segment či geografickou polohu.

 „Organizace tak nyní mohou okamžitě reagovat na vzniklou potřebu omezení mezilidských kontaktů, práce na dálku, řízení svých lidí, a koordinovat pracovní týmy,“ říká Michal Černý, ze společnosti Audiopro zastupující Lifesize v ČR. „My chceme hlavně pomoci subjektům, které mají komunikační problémy, protože jim jejich dvorní dodavatelé nabídli podobnou službu zdarma, ale její zprovoznění trvá týden a více, ale oni potřebují komunikovat tady a teď. Enormně narostl počet uživatelů videokonference uvnitř organizací, avšak mnohé z nich na to nemají připravenou infrastrukturu. Firmy často nakoupily videokonference jako prémiovou službu určenou pro top management a vybrané zaměstnance, ale nyní je potřebují i pro další spolupracovníky. A to právě Lifesize umí hned. Například jednu nemocnici jsme plně rozjeli z nuly za 40 minut a dnes mají hovory v řádech hodin denně,“ dodává Černý.

Profesionální cloudové videokonference Lifesize vynikají silným zabezpečením, snadným intuitivním ovládáním, přenosem v HD kvalitě a velkým množstvím chytrých doplňkových funkcí, jako je například nahrávání a archivování hovorů do přehledné a kvalitně zabezpečené videoknihovny. A to nejpodstatnější — není třeba instalovat žádné složité technické vybavení a řešit, jak je zapojit do současné firemní infrastruktury. S videokonferencí Lifesize Cloud se propojíte s jakýmkoliv mobilním zařízením – chytrým telefonem, laptopem nebo tabletem, a to odkudkoliv a kdykoliv.