O2 podpoří podnikatele a drobné živnostníky. Nabídne balíček služeb RE:START k opětovnému nastartování podnikání

V balíčku O2 RE:START operátor podnikatelům nabídne:

  • možnost oslovit miliony zákazníků prostřednictvím marketingového nástroje Market Locator a O2 Výhody
  • prodej voucherů na budoucí služby přes Mall.cz
  • nejvýhodnější balíček mobilního tarifu, rychlého internetu do provozovny či kanceláře
  • slevu 4000 korun na nový telefon nebo notebook
  • licenci Office 365 včetně MS Teams nebo 1TB cloudového úložiště na 6 měsíců zdarma
  • balíček marketingových nástrojů pro stávající zákazníky zdarma

“V uplynulých týdnech se ukázalo, že podnikatelé a živnostníci, kteří dokázali na vzniklou situaci rychle zareagovat a přesunout se do digitálního prostředí, získali před ostatními konkurenční výhodu a dopad na jejich byznys není tak veliký,” vysvětluje Richard Siebenstich, ředitel Komerční divize O2 a dodává: ” Pro všechny podnikatele jsme proto sestavili výhodný balíček služeb, který jim může pomoci právě s digitalizací jejich podnikání, oslovením nových zákazníků i opětovným nastartováním jejich firmy.”

.

Podnikatelům operátor O2 nabídne za zvýhodněnou cenu 847 korun měsíčně (bez DPH) balíček O2 RE:START. Kromě Internetu HD s rychlostí 20 Mb/s a tarifu FREE+ Stříbrný s neomezeným voláním, SMS a porcí 14 GB dat přinese balíček O2:RESTART také řadu dalších výhod. “Podnikatelé od nás dostanou kredit v hodnotě 1500 korun, který mohou využít k oslovení zákazníků ve svém okolí formou SMS kampaní. Práci z domova a novou formu komunikace jim usnadní také licence Office 365 včetně MS Teams nebo 1TB cloudového úložiště, kterou získají na 6 měsíců zdarma,” říká Richard Siebenstich s tím, že na nové zákazníky O2 čeká ještě sleva 4000 korun na nákup nového telefonu nebo notebooku. Podnikatelé se také mohou zaregistrovat do projektu Mall.cz – Zachraň podnik! a začít prodávat poukazy na své budoucí služby. Získané peníze jim mohou pomoci překlenout období s výpadky příjmů. Zákazníci, kteří mají zájem o neomezená data, si mohou tarif FREE+ Stříbrný nahradit tarifem NEO Bronzový. Balíček O2 RE:START potom vyjde na 1004 korun měsíčně (bez DPH).

Stávající zákazníci z řad malých a středních podnikatelů, kteří již pevný internet a mobilní tarif od O2 mají, mohou pro restart svého podnikání využít balíček zmíněných marketingových nástrojů zdarma.

V průběhu května plánuje O2 spustit kampaň Reklama za milion, v rámci které bude sbírat příběhy lokálních živnostníků. Z každého kraje následně operátor vybere jednoho podnikatele, jemuž společně s marketingovými experty z O2 Media a kreativní agenturou připraví reklamní kampaň na míru.

Více informací na www.o2.cz/restart