Dell Technologies začleňuje do nabídky dotykové obrazovky faytech pro náročné podmínky

Praha, 5. května 2020 – Společnost Dell Technologies oznámila, že začlenila dotykové obrazovky faytech do své nabídky specializovaných produktů určených do průmyslových provozů s náročnými podmínkami a pro maloobchodní provozovny, které se chtějí digitalizovat. Dotyková rozhraní jsou důležitým nástrojem v náročných průmyslových provozech a v maloobchodu, kde pomáhají připravit pracovníky na technické změny, které tyto obory čekají. Nové partnerství nabídne zákazníkům z řad průmyslových firem na výběr z řady dotykových displejů, které je možné jednoduše propojit se stávajícími platformami Dell Technologies a které umožní pohodlné a spolehlivé řízení pracovních procesů i v nejnáročnějších podmínkách.

Dobrým příkladem je průmyslová automatizace, kde často provoz závisí na aplikacích a údaje, jako je stav strojů a zařízení, musí být dostupné téměř v reálném čase, i když se příslušná data nachází v různých systémech. Vedle toho odolné dotykové obrazovky zprostředkovávají pracovníkům v provozu veškeré potřebné informace ve správnou dobu na jednom místě a umožňují jim soustředit se na kvalitu a produktivitu výroby.

Díky začlenění široké nabídky průmyslových monitorů faytech může Dell Technologies nyní zákazníkům nabídnout obrazovky pro řadu účelů. Od malých displejů pro maloobchod přes středně velká dotyková ovládací rozhraní až po velkorozměrové displeje pro přehledové panely a spolupráci.  

Nové portfolio dotykových monitorů nabízí:

  • Různé produkty ideální pro situace, kde kvůli provozním podmínkám není možné užívat klávesnici, ale kde je nutné mít bezprostředně k dispozici výpočetní prostředky, např. pro analýzu, optimalizaci výkonu nebo prodej. 
  • Možnosti přizpůsobení včetně brandingu a mechanických a elektrických úprav.
  • Lepená konstrukce u všech obrazovek, kde dotyková vrstva je s LCD panelem spojená lepidlem vojenské třídy, zajišťuje vysokou odolnost, omezuje světelné odlesky a brání zamlžování monitoru a průniku prachu.
  • Displeje uzpůsobené pro použití se stávající nabídkou produktů Dell Technologies pro interní IT, včetně počítačů Optiplex Micro Form Factor s volitelnou sadou příslušenství včetně speciálně přizpůsobených kabelů a krytů portů. 

„Podniky spoléhají na to, že jim poskytneme moderní řešení vyhovující novým trendům v průmyslu a obchodu. Naše spolupráce se společností faytech dokládá, že si vždy vybíráme partnery podle jejich schopnosti poskytovat řešení, která naplňují potřeby a požadavky našich zákazníků. Těm nabízíme individuální podporu a dokážeme pro ně přizpůsobit hardwarová a softwarová řešení na míru pro libovolné účely,“ řekl Sanjay Tyagi, viceprezident Dell Technologies pro OEM | Embedded & Edge Solutions EMEA. 

Dotykové obrazovky faytech jsou k dispozici v regionu EMEA spolu s novými produkty uváděnými na trh během roku.

O společnosti Dell Technologies

Dell Technologies pomáhá organizacím a jednotlivcům budovat svoji digitální budoucnost, transformovat způsob, jakým pracují, žijí a hrají. Společnost poskytuje a dodává zákazníkům nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio technologií a služeb, aby dokázali úspěšně konkurovat v dnešní éře dat.