Kino Auto Praha: Dvojnásobná porce zábavy, filmu a na ještě lepší adrese v Praze! V kině musíte mlčet, u nás klidně “hlučet”!

Jedinečný a neopakovatelný zážitek nabídne oblíbené Kino Auto Praha již podruhé. Hollywoodské bijáky ale i festivalové bomby se pro velký zájem fanoušků představí s maximálním komfortem a pohodlím. Přijeďte si vychutnat tu pravou atmosféru festivalu, vedle filmových projekcí vás doslova zasáhnou ohně a odvezete si nezapomenutelné okamžiky přímo z vašeho vozu. Díky unikátní technologii nepotřebujeme na promítání tmu, každý den si tak můžete vychutnat hned dvě projekce. Připraveny jsou kultovní filmy se skvělou hudbou a bohatá nabídka občerstvení, kde nechybí popcorn, burger s hranolkami nebo nachos s guacamole.

Neděláme jen autokino, ale především neotřelý zážitek pro vás, vaše přátele, kamarády či blízké. Kino Auto Praha najdete na lepším místě naproti Sportovnímu klubu Motorlet na Praze 5 s ještě větší obrazovkou a fantastickou atmosférou.

„Jsme tým nadšenců s vášní do filmu. Po prvním uvedení autokina, které se nacházelo v blízkosti Letiště Praha nikdo z našemu týmu nečekal tak velký ohlas fanoušků, a zájem médií. Proto jsme se rozhodli realizovat ještě jedno promitání. Dlouho jsme přemýšleli nad tím, jaké filmy zvolit, jakou lokalitu a myslím, že se nám to povedlo. Na své si přijdou milovníci hollywoodských titulů ale i milovníci klasiky. Velký ohlas u fanoušků měla filmová klasika Pátý Element. Pro ty, kdo nestihli promítání v premiéře uvedeme již ve čtvrtek od 19h a poté od 21h bude následovat kultovní film Trainspotting. Kompletní bohatou programovou nabídku najdou fanoušci na našich stránkách www.kinoautopraha.cz a také na sociálních sítích“, uvedli pořadatelé Kino Auto Praha.

Díky unikátní LED technologii, která nepotřebuje na promítání tmu se můžete těšit každý den rovnou na dvě projekce. Při sestavování programu myslí organizátoři na všechny diváky. V repertoáru autokina se objeví oceněný český film Pupendo. O nezapomenutelný zážitek se postará sci-fi film z roku 1999 Matrix, Klub rváčů, Jumanji i Demolition Man a další filmové pecky. 

Ceny vstupenek jsou vždy za celé auto, počet návštěvníků je tak limitovaný obsazenosti vozu. Vstupenky je možné objednat pouze online na internetových stránkách www.kinoautopraha.cz, kde je možné si navíc vybrat i občerstvení, jako je popcorn, nachos s guacamole nebo burger s hranolkami. Objednané občerstvení je vydáváné za přísných hygienických podmínek při vjezdu do Kino Auto Praha. Pro ty, kdo by dostal chuť na popcorn  nebo burger s hranolkami je možnost také na místě zakoupit občerstvení vyhovující vysokým hygienickým standardům. 

Kino Auto Praha najdete na nové a ještě lepší adrese Radlická 298/105, 150 00 Praha 5 naproti Sportovnímu klubu Motorlet Praha.

Bezpečnostní opatření Kino Auto Praha: 

1) Prodej lístků i platba probíhá pouze online na www.kinoautopraha.cz

2) Vjezd je povolen pouze osobním automobilům cca 30 min před začátkem projekce.

3) Kontrola lístků probíhá na základě předložení potvrzení čísla rezervace přes okénko vozidla.

4) V areálu platí zákaz vystupování z vozidla a otevření okének na dobu více než je nezbytně nutnou.

5) Vzduchotechnika automobilů musí být nastavena na vnitřní cirkulaci. 

6) Bezkontaktní doručení občerstvení.

7) Obsluha je na místě vybavena ochrannými pomůckami. 

Vstupenky: https://shop.kinoautopraha.cz/

FB událost: https://www.facebook.com/kinoautopraha/

IG událost: https://www.instagram.com/kinoautopraha/?hl=cs