Zvyšte svoji produktivitu, podpořte svou vášeň a zachyťte pohyb se špičkovou přesností

Začátkem tohoto roku oslavila společnost Motorola 100 milionů prodaných smartphonů moto g na celém světě včetně nejnovějších modelů, které jsou plné inovací a prémiových zážitků a včetně nejnovější edice naší série moto g, která bude uvedena v Evropě. Představujeme moto g pro – ideální pro běžné uživatele i pro firmy – náš první smartphone s vlastním dotykovým perem. Je vybaven fotoaparátem, který vás ohromí, nástroji, jež vám pomohou uspokojit vaši fantazii, pohlcujícím displejem, NFC a baterií, která vám poskytne svobodu při používání všech těchto technologií.

moto g pro je navržen tak, aby pomohl vaší kreativitě a produktivitě jako nikdy předtím, a to pomocí vestavěného dotykového pera a jedinečného 48 MPx systému tří fotoaparátů s umělou inteligencí a s technologií Quad Pixel.1 Zařízení je vybaveno operačním systémem Android 10, který se stará o zajištění všech částí zařízení, včetně aktualizací, ať už telefon slouží pro použití v osobním nebo v pracovním životě.

Vždy nejlepší s ultraproduktivním moto g pro

Vyjádřete se pomocí vestavěného dotykového pera, které vám poskytne přesnou kontrolu nad používáním smartphonu. S dotykovým perem jste vždy připraveni na editování fotografií, zapisování poznámek, náčrty kreseb, kopírování a vkládání textu a dokonce i na označování plochy k vytvoření snímků obrazovky. Když potřebujete sdílet graf z reportu – použijte své dotykové pero na zkopírování konkrétní položky a vložte ji do nového souboru PowerPoint, e-mailu nebo do dokumentu. Dotykové pero je nenápadně integrováno do designu a softwaru smartphonu. Jednoduše ho vytáhnete a začněte psát v aplikaci Moto Note, aniž byste zařízení odemkli.

moto g pro také nabízí jedinečný systém tří fotoaparátů s umělou inteligencí. Vynikající 48 MPx hlavní senzor poskytuje ostřejší a jasnější fotografie s rozlišením 12 MPx pomocí technologie Quad Pixel1. I ve tmě v režimu Night Vision budou mít vaše fotografie zářivé barvy a úžasnou čistotu. Už nikdy nezmeškáte žádný okamžik díky našemu ultrarychlému laserovému automatickému zaostřování, které v mžiku zaostří váš objekt. 

Speciální akční kamera vám umožní snímat ultraširokoúhlá videa v režimu na šířku, což umožňuje dostat do vašeho záběru až 4x více – i když držíte telefon ve svislé poloze. Navíc se můžete spolehnout na to, že snímač Macro Vision zvýrazní všechny detaily a k fotografovanému objektu vás přiblíží až 5x. A pro fotografie ideální na Instagram poskytuje ohromující přední fotoaparát s rozlišením 16 MPx snímky, které jsou ostré, živé a září jasně v jakémkoliv světle pomocí technologie Quad Pixel1.

moto g pro je poháněn obrovskou 4000 mAh baterií navrženou tak, aby na jedno nabití vydržela až dva dny2. Získejte od telefonu více, pokračujte v práci a zůstaňte v kontaktu i mimo kancelář nebo na cestách. Pokud jste neustále zaneprázdněni, využijte svobody s dlouhou výdrží baterie, která vám dává možnost přehrávat hudbu po dobu 143 hodin nebo sledovat filmy až 19 hodin.

Maximalizujte svou produktivitu a proveďte jednoduše více s exkluzivními Moto Experiences, díky kterým máte své oblíbené funkce na dosah. A nyní představujeme Moto gamety, zcela novou funkci, která blokuje přerušení, abyste dosáhli dokonalejších herních zážitků. 

moto g pro je vybaven operačním systémem Android 10 a poskytuje konzistentní a vysoce kvalitní zkušenosti, které udržují vaše údaje v bezpečí. Telefony s operačním systémem Android One patří mezi nejbezpečnější a s moto g pro získáte včasné vylepšení, měsíční bezpečnostní úpravy a zabudovaný Google Play Protect. Toto zařízení poskytuje klid pro vaši mysl tím, že už nikdy neztratíte důležitý pracovní dokument, fotografii nebo video 

a postará se o to, aby se váš telefon neustále vylepšoval pomocí nových inovací.

Vylepšete své zážitky s novým moto g pro

Oživte svůj oblíbený obsah nebo konferenční hovor pomocí vestavěných a výkonných duálních stereo reproduktorů. Díky inteligentnímu zvuku Dolby® získáte zvuk s o 50% vyšší hlasitostí3 pro křišťálově čistý zvuk, který je obvykle vyhrazen jen pro váš obývací pokoj. A vaše oblíbené filmy, seriály nebo hry budou vypadat na neuvěřitelném 6,4-palcovém Max Vision displeji větší než ve skutečnosti.

S osm-jádrovým procesorem Qualcomm® Snapdragon™ 665 a 4GB RAM poskytuje moto g pro veškerý potřebný výkon. Prohlížejte, sledujte, pracujte a hrajte hry plynule. Díky 128GB úložného prostoru si můžete uchovat všechny své oblíbené aplikace, hudbu, filmy i fotografie.

moto g pro disponuje vestavěnou technologií Near Field Communication (NFC). Ta vám umožňuje rychle a snadno provádět platby a sdílet soubory s kolegy na cestách, aby se vaše podnikání stalo mobilnějším než kdykoliv předtím.

Tento výkonný smartphone nelze zlikvidovat ani rozlitou vodou nebo postříkáním. Vodoodpuudivý design4 zajišťuje, že je váš telefon chráněn zevnitř i zvenku, abyste mohli žít bez obav.

Dostupnost a cena

Moto g pro bude uveden na trh v Evropě začátkem června za doporučenou maloobchodní cenu 299 eur. Fotografie naleznete zde (při stahování obrázků nebo videí souhlasíte s našimi licenčními podmínkami).

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 57 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky 

a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInuFacebookuTwitteruInstagramuWeibu, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.