Mailkit připravil novou verzi platformy pro online direct marketingovou komunikaci

Společnost Mailkit, která vytváří a spravuje stejnojmennou platformu pro online direct marketingovou komunikaci a automatizaci kampaní, představila její novou, výrazně vylepšenou verzi. Nová řada vylepšení přispěla k ještě přehlednějšímu a jednoduššímu uživatelskému rozhraní. Tvorba e-mailingových kampaní bude tedy s pomocí tohoto nástroje ještě snadnější.

mailkit-editor.png

Vylepšení se dotkla například nového drag & drop editoru kampaní, díky kterému mohou uživatelé velmi jednoduše sestavovat e-mailingové kampaně. Při jejich tvorbě mohou nově využít také jednu z více než 300 předpřipravených šablon.

Změny se projevily také u trackovacích odkazů. Všechny trackovací odkazy nyní využívají https protokol namísto nešifrovaného http.

mailkit-sablony.png

Mailkit se ve verzi 2.7 rovněž dočkal opravy některých chyb a vylepšení. Exporty příjemců odhlášených z kampaně tak byly například rozšířeny o důvod odhlášení. Optimalizovány byly rovněž SMS reporty, aby zobrazovaly detailnější data související se SMS zprávami.

O společnosti Mailkit s.r.o.

Společnost Mailkit byla založena v roce 2005 a stala se jednou z předních českých firem

poskytujících řešení pro e-mailový marketing a marketingovou automatizaci. Cílem společnosti Mailkit je vytvářet taková řešení, která zajistí maximální možnou míru doručení zpráv a zároveň nabídne profesionální technické zázemí, pokročilé možnosti tvorby e-mailových zpráv a jejich automatizace, včetně i napojení na firemní informační systémy.

Mailkit zajišťuje e-mail marketingové služby například pro Škoda Auto, Notino.cz, A3 sport,

společnosti Baťa a Pet Center a řadu marketingových agentur jako např. Etnetera Activate, LHMS, Wunderman Thompson či Copy General.

Mailkit je členem mnoha oborových organizací, které svou činností přispívají ke zvyšování úrovně e-mail marketingových služeb. Je aktivním členem organizace M3AAWG věnující se boji se všemi formami zneužívání internetu, dále aliancí odesílatelů CSA (Certified Senders Alliance) a Signal Spam i E-mail Experience Council, jež je oborovou odnoží největší marketingové asociace na světě DMA. Mailkit stál u zrodu iniciativy Dobryemail.cz, která se snaží šířit povědomí o pravidlech e-mailingu realizovaného správným způsobem.