Charles Wirth alias Fugger je znovu držitelem rekordu v přetaktování paměti. Použil sadu Viper Gaming Viper Steel Kits od společnosti Patriot

Paměťové moduly Viper Steel DDR4 od společnosti Patriot jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysoký výkon i stabilitu, a hráči tak mohli vyhrát každý svůj zápas.

Praha, 4. června 2020 — Společnost Patriot může potvrdit světový rekord z 16. května 2020 v žebříčku portálu HWBOT zaměřeného na rychlost čtení paměti. Spolupráce s Charlesem Wirthem vystupujícím pod přezdívkou Fugger znamená, že Patriot znovu dokázal porazit nadšence do přetaktování z celého světa. První místo získala společnost Patriot díky použití paměťových sad Viper Steel dostupných ve frekvenci až 4400 MHz.

„Jsme rádi, že můžeme s Charlesem Wirthem spolupracovat a znovu dosáhnout prvního místa ve světovém žebříčku přetaktování paměti. Charlesova expertíza a inovativní přístup spolu s produktovým týmem Patriot ukázaly skutečný potenciál paměťových produktů Viper Gaming.

– Roger Shinmoto
Produktový manažer společnosti Patriot

Pro více informací, klikněte sem!

Světový rekord v paměťovém čtení má na serveru HWBOT již několikaletou tradici. Portál si vybudoval svoji pověst díky bezpočtu dobrovolníků, kteří pomáhají především s moderováním příchozích výsledků benchmarků, ale také s údržbou hardwarové databáze a správou fór. HWBOT byl založena komunitou zabývající se právě přetaktováním, která jej vede.

Společnost Patriot by touto cestou ráda poděkovala Charlesi Wirthovi alias Fuggerovi, že si vybral právě produkt Viper Steel, díky kterému dosáhl již podruhé nejvyššího umístění. Patriot se těší na to, že přispěje i k dalším pokusům o světový rekord a poskytne své výrobky nadšencům do přetaktování!

Funkce a specifikace:

  • Série: Viper Steel
  • Edice: Stříbrné boční strany s diamantovým logem Viper a černým vrškem
  • Hliníkový rozdělovač tepla se specifickým designovým prvkem
  • Kompatibilita: Testováno na nejnovějších platformách Intel a AMD 
  • Omezená doživotní záruka

Dostupnost

Pro více informací navštivte produktové stránky: Klikněte sem

Další marketingové dokumenty a vizuály najdete zde: Klikněte sem

O společnosti PATRIOT 

PATRIOT je předním výrobcem vysoce výkonných paměťových modulů, SSD disků, flash pamětí, herních periferií a mobilního příslušenství. Společnost PATRIOT, založená v roce 1985 a se sídlem ve Fremontu (USA), staví na technologických inovacích, spokojenosti zákazníků a poskytování nejlepšího poměru cena/výkon na trhu. Produkty PATRIOT se staly světově proslulými svými extrémními výkony, spolehlivostí a inovacemi. Společnost PATRIOT prodává své produkty prostřednictvím výrobců zařízení, maloobchodníků, e-shopů a distributorů. Společnost působí po celém světě: v Severní Americe, Jižní Americe, Asii i Evropě. Všechny názvy společností nebo produktů mohou být obchodní názvy, ochranné známky a/nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků, se kterými jsou spojeny. Funkce, ceny, dostupnost a specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Sledujte nás

Facebook: https://www.facebook.com/PatriotViperEU/ 

Instagram: https://www.instagram.com/Patriot_ViperEU/ 

Twitter: https://twitter.com/Patriot_ViperEU