Samsung představuje stylový model Galaxy A20s s elegantním designem a trojicí fotoaparátů na zadní straně

Mezi přednosti modelu Galaxy A20s patří displej s úhlopříčkou 6,5“ (16,5 cm), rozlišením HD+ a technologií Infinity-V, tři fotoaparáty na zadní straně, rychlé dobíjení 15 W a štíhlé provedení s tloušťkou pouhých 8 mm

Praha 24. července 2020 – Společnost Samsung, světová jednička v prodeji chytrých telefonů, dnes představila nový model Galaxy A20s. Jeho originální funkce ocení především uživatelé, kteří chtějí fotografovat a natáčet dění kolem sebe a okamžitě se o své zážitky dělit s ostatními v propojeném světě. Nejnovější přírůstek do řady Galaxy A nabízí trojici fotoaparátů na zadní straně, systém rychlého dobíjení 15 W a elegantní design, který obzvláště osloví náročné mladé mileniály a příslušníky generace Z. Galaxy A20s s 3GB RAM a 32GB vnitřní pamětí je od dnešního dne v ČR k dispozici v černé barvě za maloobchodní doporučenou cenu 4 999 Kč. Od srpna 2020 pak bude možné jej zakoupit také v modré barvě.

Jako globální lídr v kategorii smartphonů chceme nabízet špičkové inovace a jedinečné zážitky všem uživatelům. Při vývoji Galaxy A20s jsme mysleli především na to, co od telefonů očekávají mladí uživatelé – příslušníci generace Z. Výsledkem je vynikající displej, špičkové trio fotoaparátů a krásný design s lesklou povrchovou úpravou. Lidé dnes stále častěji používají telefony k interakci se svými nejbližšími a kamarády – fotografují, posílají videa na sociální sítě a vzájemně sdílejí zážitky prakticky v reálném čase. A právě k tomuto účelu se Galaxy A20s se svými vlastnostmi a parametry hodí výtečně. Lákavě působí i štíhlé provedení s tloušťkou pouhých 8 milimetrů a dvě atraktivní barevné varianty,“ prohlásil Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Skvělý obraz a výkonná baterie 

Jednou z hlavních předností Galaxy A20s je vynikající displej s úhlopříčkou 6,5 palců (16,5 cm), rozlišením HD+ a technologií Infinity-V, díky němuž se uživatelé mohou těšit na jedinečné divácké zážitky. Mezi další lákadla patří výkonná baterie s kapacitou 4000 mAh a systémem rychlého dobíjení s 15 W, takže zájemce čekají prakticky neomezené možnosti při hraní i streamování. Za pozornost stojí i technologie prostorového zvuku Dolby Atmos.

Žádný okamžik vám neuteče

Ke kvalitnímu telefonu patří nepochybně kvalitní fotoaparát – a Galaxy A20s v tomto ohledu rozhodně příslušníky generace Z nezklame. Trojici fotoaparátů na zadní straně tvoří hlavní modul s rozlišením 13 megapixelů a světelností f1,8, ultraširoký typ s 8 MPix a modul pro práci s hloubkou ostrosti (5 MPix). Přední kamera, určená především k pořizování selfies, má rozlišení 8 megapixelů. 

Díky osmijádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 450 nemá Galaxy A20s žádný problém s multitaskingem, bez problémů můžete spustit více aplikací najednou a přeskakovat mezi nimi. Telefon na první pohled zaujme štíhlým provedením s tloušťkou jen 8 mm, díky speciální povrchové úpravě se leskne jako zrcadlo. Na výběr jsou dvě moderní barevné varianty – modrá a černá. Paměť je v ČR k dispozici ve verzi 3 GB RAM a 32 GB interního úložného prostoru. K dispozici je i čtečka otisků prstů na zadní straně.

Technické specifikace Galaxy A20s

Displej  Velikost / Rozlišení  6,5“ (16,5 cm) / HD+
Technologie Infinity  Infinity-V 19.5:9
Fotoaparát Zadní strana  13 MPix (f1,8) + 5 MPix (f2.2) +8 MPix (ultraširoký)
Přední strana  8 MPix (f2.0)
Procesor Qualcomm Snapdragon 450

Octa-Core

Paměť  RAM / Úložný prostor   

3 GB + 32 GB

 

Paměťová karta Micro SD Až 512 GB
Kapacita baterie (typická)  4000 mAh

Rychlodobíjení 15 W 

Barevné varianty Černá

Modrá

Další funkce  Čtečka otisků prstů na zadní straně 

Rozpoznávání tváře 

Další informace o modelu Samsung Galaxy A20s najdete na  ZDE

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.