Samsung uspořádá virtuální akci „Life Unstoppable“, na které představí nové produkty pro podzimní sezónu

Virtuální tisková konference proběhne 2. září 2020 a účastníci se na ní seznámí s novinkami z kategorie mobilních telefonů, AV/TV i domácích spotřebičů.

Praha 24. července 2020 – Samsung uspořádá atraktivní virtuální akci Life Unstoppable (Život nezastavíš), na níž představí horké novinky z kategorie chytrých telefonů, nositelné technologie, televizí, audiopřístrojů a domácích spotřebičů. Zavede hosty do interaktivního virtuálního světa, kde si budou moci novinky prohlédnout ze všech stran a přesvědčí se, že nabídka pro rok 2020 je zárukou dobré zábavy, kreativity i vysokého výkonu, zkrátka všeho, co je v dnešním digitálně propojeném světě zapotřebí. 

Virtuální dynamická akce Life Unstoppable potrvá 45 minut a účastníci si během ní prohlédnou nejnovější převratné technologie, které Samsung používá. Moderátoři i speciální hosté předvedou, jak inovace vyvíjené naší společností pomáhají lidem k jedinečným propojeným zážitkům. Takový život se skutečně nedá zastavit. 

Samsung neustále posouvá hranice možností moderních technologií, a připravovaná akce je toho dobrým důkazem. Interaktivní svět umožní hostům vychutnat si z pohodlí domova představení novinek z různých kategorií – telefonů, televizí i domácích spotřebičů. Nová podoba integrovaného ekosystému Samsung nabídne celou řadu řešení, která odpovídají aktuálním potřebám zákazníků, ať už jde o co nejlepší domácí zábavu a síťové hraní nebo o výkon chytrých spotřebičů. Kreativitě se žádné meze při práci ani zábavě nekladou, doma ani na cestách. 

Digitální zážitky představují jen jeden ze způsobů, jakými Samsung přizpůsobuje svou činnost letošní situaci a reaguje na dalekosáhlé změny, které omezily cestování i fyzický kontakt mezi lidmi a výrazně ovlivnily i pracovní prostředí. 

Marketingový ředitel Samsungu pro Evropu Benjamin Braun to komentoval slovy: „V Samsungu chceme neustále nabízet zákazníkům i celé společnosti důležité inovace. Jsme rádi, že jsme našli nový a atraktivní způsob, jak představit nové telefony, nositelnou technologii, televize, domácí spotřebiče a další produkty. Vezmeme návštěvníky na výlet, na kterém zjistí, jak důležitá je naše převratná propojená technologie pro současný život – ten opravdu nikdo a nic nezastaví.“ 

Akce Life Unstoppable se bude konat 2. září 2020 v 10:00 hod. středoevropského času. Zváni jsou novináři, obchodní zástupci a partneři společnosti Samsung. 

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiruje svět a tvoří budoucnost svými převratnými myšlenkami a technologiemi. Společnost nově definuje svět televizorů, smartphonů, tabletů, nositelných chytrých zařízení a digitálních spotřebičů, síťových a paměťových prvků, LSI systémů, polovodičů a LED displejů. Nejnovější informace najdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.