Zakladatelé Fajn-brigady.cz vsadili na správného koně. Poptávka po krátkodobých brigádách se zvýšila i díky jejich mobilní aplikaci

Krize posledních měsíců vytvořila nový sociální trend – vyšší zájem o krátkodobé brigády. Důkazem je nárůst zájmu brigádníků o pracovní nabídky. Největší český pracovní portál Fajn-brigady.cz na hledání brigád zaznamenal během 4 krizových měsíců nárůst průměrného počtu odpovědí na jeden inzerát o 120 % oproti loňskému roku. Počet vystavených inzerátů se naopak propadl o 42 %.

Firmy a soukromníci mají aktuálně větší šanci na získání kvalitních lidí. Služby Fajn-brigady.cz si inzerenti mohou vyzkoušet bez poplatku, protože základní měsíční inzerce je pro všechny zdarma. 

Nárůst uživatelů zaznamenala i mobilní aplikace Fajn brigády, jejíž programování na začátku krize převzalo české studio SKOUMAL

Ukazuje se, že trend zaměření našich služeb pro mobilní telefony má smysl. Na počátku krize aplikaci navštívilo denně 4 000 zájemců, avšak 1. 7. počet uživatelů přesáhl 7 000 za den,” říká Dan Hrtáň, zakladatel Fajn-brigady.cz.  

Před začátkem krize programování aplikace převzalo české studio SKOUMAL. Dan Hrtáň si spolupráci pochvaluje: Rychle vyřešili problémy se stabilitou serveru a přinesli i dlouhodobý systematický vývoj. I díky tomu jsme takový nárůst v návštěvnosti ustáli.”