Cushman & Wakefield posiluje pozici v oblasti průmyslových a hotelových nemovitostí: jmenuje dva nové partnery a jednoho mezinárodního partnera

Realitněporadenská společnost Cushman & Wakefield jmenuje Frédérica Le Fichoux z týmu hotelových nemovitostí mezinárodním partnerem. Nově se partnery stávají také Robert Bocker z týmu pronájmu průmyslových prostor a Petr Landsinger z týmu správy průmyslových budov.


Frédéric Le Fichoux (41) zodpovídá za hotelové transakce v regionu kontinentální Evropy a vede středoevropský mezinárodní tým poradců a oceňovatelů zaměřených na hotelové nemovitosti. 

Do společnosti Cushman & Wakefield nastoupil v roce 2007, v roce 2013 byl jmenován partnerem. Za uplynulých 13 let se mu podařilo vybudovat silný tým specializovaných odborníků, který poskytuje špičkovou úroveň komplexních služeb v oblasti hotelových transakcí. Poradensky se podílel na prodeji či nákupu hotelových nemovitostí po celé Evropě o celkovém transakčním objemu dvě miliardy eur. K těm nejvýznamnějším se nedávno zařadil prodej unikátního resortu Porto Carras na řeckém ostrově Chalkidiki, který se podařilo realizovat i přes probíhající koronavirovou pandemii. Asistoval také například při akvizici pražského hotelu Intercontinental společností R2G či při prodeji hotelu Panorama společností Corinthia Hotel Group.

V nové pozici mezinárodního partnera Frédéric naváže na dosavadní úspěšnou a zavedenou spolupráci s týmy kapitálových trhů v jednotlivých evropských zemích a bude nadále rozvíjet specializované poradenské služby, které Cushman & Wakefield poskytuje v oblasti hotelových nemovitostí. 

Frédéric získal titul MBA v oboru hotelový management na Cornellově univerzitě v New Yorku a pařížské ESSEC Business School a postgraduální diplom v oboru realitních investic na University of Reading. Je členem profesní organizace MRICS (Member of the Royal Institution of Chartered Surveyors). 

Ve volném čase Frédéric velmi rád cestuje a poznává nové země, jejich kulturu a kulinářské speciality, naposledy při pobytu v unikátním africkém resortu Zuri Zanzibar, který mu učaroval. 

Robert Bocker (38) vede tým zprostředkování transakcí (brokerage) v oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí.

Na trhu průmyslových nemovitostí Robert působí od roku 2007. Ve společnosti Cushman & Wakefield pracuje celkem více než osm let, aktuálně od roku 2016, kdy do ní znovu nastoupil na pozici Associate. Robert se specializuje na zastupování nejen korporátní klientely z automobilového průmyslu, logistiky, e-commerce a maloobchodu. Během své kariéry realizoval transakce pronájmu průmyslových nemovitostí o celkovém objemu přes 500 000 m2. Mezi klíčové zákazníky, pro které brokerage tým pod jeho vedením zajišťoval komplexní poradenské služby, se řadí například firmy Pilsner Urquell, Continental AG, dm drogerie markt a další.  

Na nové pozici partnera bude Robert prohlubovat spolupráci s týmy projektového managementu a retailu a rozvíjet služby zastupování nájemců a poradenství klientům v sektoru průmyslových nemovitostí. 

Ve volném čase rád hraje golf a cestuje.  

Petr Landsinger (47) je zodpovědný za správu průmyslových budov a nákupních parků v České republice a na Slovensku. 

Ve společnosti Cushman & Wakefield působí již 18 let, na realitním trhu se pohybuje od roku 1996. Vede interní tým zkušených property manažerů a zodpovídá za správu
32 rozsáhlých projektů pro české a mezinárodní klienty. Jedná se například o portfolia společností Centerscape, Charnwood, M7 Real Estate, Clarion Gramercy, Logicor, Fidurock/Lincoln Property Company či ASV Group. 

Na pozici partnera se Petr zaměří na rozšíření portfolia spravovaných projektů zejména v oblasti logistických parků a industriálních areálů. 

Petr je absolventem Střední průmyslové školy elektrotechnické v Praze a držitelem mezinárodní certifikace  Leed Green Associate. 

Mezi jeho zájmy patří sport, zejména kitesurfing, horolezectví a turistika. 

-KONEC-

O Cushman & Wakefield

Společnost Cushman & Wakefield (NYSE: CWK) je předním světovým poskytovatelem realitních služeb, které ve výjimečné kvalitě dodává nájemcům i vlastníkům nemovitostí. Cushman & Wakefield je jednou z největších firem v sektoru komerčních nemovitostí: zaměstnává na 53 000 lidí ve 400 pobočkách v 60 zemích světa. V roce 2019 dosáhly příjmy společnosti 8,8 miliardy dolarů, a to díky aktivitám v oblasti správy budov, nemovitostí a projektů, pronájmu, investičních trhů, oceňování nemovitostí a dalších služeb. Více informací naleznete na www.cushmanwakefield.com nebo sledujte náš Linkedin, Facebook, Twitter a Instagram.