Elitní turnaj PGA Championship 2020 na Sport1 a Sport2

V Praze, 3. srpna 2020 – 102. ročník legendárního golfového svátku, ti nejlepší golfisté z celého světa a neopakovatelná atmosféra prvního majoru po více než roční pauze. To vše už na začátku srpna mohou okusit sportovní fanoušci a diváci televizních stanic Sport1 a Sport2.

Turnaj byl pro rok 2020 původně plánovaný na 14. až 17. května, ovšem kvůli pandemii COVID-19 musel být přeložen, a to na začátek tohoto měsíce. Vzhledem k nucené absenci diváků přímo na místě jde o exkluzivní příležitost jak turnaj sledovat. 

Přímé přenosy jsou naplánovány na 6. až 9. srpna a k vidění bude zhruba 25 hodin prémiového obsahu jednoho z nejprestižnějších golfových eventů. Poslední dva ročníky šampionátu ovládl 30letý americký golfista Brooks Koepka, který nechybí ani letos. 

Pokud by svůj triumf na turnaji dokázal i podruhé obhájit, stal by se po ikonickém Walteru Hagenovi teprve druhým golfistou v historii, který vyhrál tři tituly ve třech po sobě jdoucích ročnících. 

Vůbec poprvé se major turnaj bude konat na hřišti v Harding Parku, který leží na západním pobřeží Spojených států, ve městě San Francisco v severní Kalifornii. Hřiště je 6.615 metrů dlouhé s parem 70 a startovní pole skýtá 156 hráčů, včetně jmen jako jsou Keegan Bradley, John Daly, Martin Kaymer, Phil Mickelson nebo Rory McIllroy. 

Vysílací časy:

čtvrtek 6.8. 22:00-04:00 Sport2 

pátek 7.8. 22:00-04:00 Sport2 

sobota 8.8. 22:00-04:00 Sport1 

neděle 9.8. 21:00-03:00 Sport1

###

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy.  Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.

O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.