Herní tip týdne od výrobce HONOR: Postavte si epickou armádu pro své království v Guns of Glory

[Praha, 6. srpna 2020] – Milujete hraní her na mobilu? Technologický výrobce HONOR pro mladou generaci přichází s letním tipem. Zkuste si zahrát strategickou historickou hru Guns of Glory. Jako kardinál v království uvrženém do války se spojíte se třemi mušketýri, budujete armádu i válečnou strategii. Zábavu na letní večery zpříjemní i 25% cashback za nákup jakýchkoli doplňků ve hře.

Trénujte strategii v Guns Of Glory

Jako kardinál se ujímáte moci a čelíte obvinění z královy smrti,  bojujete za záchranu království i očištění svého jména. Na pomoc vám přichází mušketýři, kteří to ale nezvládnou sami. Je potřeba vybudovat armádu a nastavit strategii. Připravte si své zbraně a meče a bojujte ve jménu krále.

Připravte se na další války v super strategické hře Guns of Glory! GoG je vzrušující logická hra pro více hráčů, při níž si budujete armádu a spojujete s přáteli z celého světa, společně bojujete proti nepřátelům. 

Hra je zasazena do reálií během průmyslové revoluce. Staňte se legendou na bojišti, vybudujte armády, upgradujte ji pro dokončení všech misí. Získejte zlato a vylepšete stáje pro své koně, aby byli ještě rychlejší. Všechno je o čase. Hra je pro všechny, kluky i holky všech věkových kategorií. 

Cashbash až 25 % zpět při stáhnutí z AppGallery

Navíc HONOR připravil super akci. Když si hru stáhnete z nejnovějšího aplikačního obchodu AppGallery, který najdete už na všech novějších telefonech HONOR nebo Huawei, máte za každý nákup ve hře až 25 % nazpět v Huawei bodech. Body se nahrají prakticky ihned a utratit je můžete za různé služby, např. při nákupu úložného prostoru v aplikaci Motivy, Cloud nebo pro sledování filmů. Můžete je také využít k dalším nákupům ve hrách.

AppGallery posiluje na lokálním trhu

Z lokálních aplikací najdete v aplikačním obchodě AppGallery už přes 150 lokálních aplikací, např. Mapy.cz, Seznam.cz, Kupi.cz, Novinky.cz, Uložto.cz, Windy,  ČSFD.cz, ČD Můj vlak, Můj T-Mobile, Moje O2, Můj Vodafone, KB Mobilná banka, Youradio, Home Creddit CZ, Tipsport CZ, Můj Globus, Clubcard Tesco a spoustu dalších. Z populárních globálních aplikací AppGallery nabízí třeba taxi aplikaci Bolt či strategickou hru Game of Thrones.

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/ 

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK 

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube  

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk