Barracuda představuje SD-WAN řešení pro Microsoft Azure

Společnost Barracuda Networks již řadu let patří mezi absolutní špičku mezi dodavateli řešení z oblasti informační bezpečnosti, komunikace a síťové infrastruktury. V souladu s potřebami zákazníků se zaměřuje na inovativní cloudově orientovaná řešení, která vyhovují soudobým potřebám.

Nejnovějším přírůstkem v portfoliu společnosti Barracuda Networks je služba Barracuda CloudGen WAN. Jedná se o řešení typu Software as a Service (SaaS), které je určeno pro nasazení v rámci cloudové platformy Microsoft Azure.

Barracuda CloudGen WAN umožňuje firmám, organizacím nebo poskytovatelům služeb snadno implementovat v rámci veřejného cloudu architekturu Secure Access Service Edge (SASE). Jedná se o první SD-WAN řešení, které běží v rámci Azure Virtual WAN hubů a může být propojováno prostřednictvím Microsoft Global Network.

Uživatelé tak získávají mimořádně flexibilní WAN síť, která místo tradičních datových linek využívá Microsoft Global Network. Tuto síť je pak možné dynamicky konfigurovat podle aktuální potřeby. Díky tomu lze mimořádně efektivně přizpůsobovat kapacitu sítě požadavkům klientů a významně šetřit náklady.

Další informace o produktech Barracuda Networks můžete získat na stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/barracuda

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications, která je držitelem certifikací pokrývajících celé portfolio výrobce včetně implementace komplexních bezpečnostních řešení.