Panasonic Security představuje logo i-PRO na evropském trhu

Nedávno uveřejněné logo i-PRO ohlašuje novou éru kamerových systémů vycházející z dědictví společnosti Panasonic. Moderní systémy lze flexibilně přizpůsobit potřebám zákazníků pro bezpečnější svět.

Ein Bild, das Zeichnung enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Praha, 2. září 2020 – Společnost Panasonic začíná na svých bezpečnostních kamerách na evropském trhu používat nové logo i-PRO. První kamery opatřené novým logem jsou síťové bezpečnostní kamery řady X s vestavěnými funkcemi umělé inteligence, které se v současné době uvádí na trh. Koncept i-PRO označuje novou éru a směr flexibilních bezpečnostních produktů a zdůrazňuje zavedené hodnoty značky Panasonic v oblasti inovací, kvality obrazu a produktů. Produkty Panasonic nabízí vysokou spolehlivost při nízkých celkových nákladech na provoz bezpečnostních kamerových systémů.

Ústřední motiv nového loga představuje levý čtverec, který symbolizuje roli produktů i-PRO, když poskytují zákazníkům informace, které potřebují k rozhodování. Skládá se z řady bodů – představujících nezpracovaná data, která řešení i-PRO zachycují a která podporují důležitá rozhodnutí na straně zákazníků v momentě, kdy na tom nejvíce záleží.

„Díky inovativnímu využívání technologií rozšiřujeme naše možnosti poskytovat životně důležité a zpravodajské informace. Podporujeme tak profesionály, kteří chrání a zachraňují životy, a zajišťují bezpečnější a pokojnější svět,“ uvádí Norio Hitsuishi, Executive Officer and Director of Global Surveillance (Výkonný ředitel a ředitel globálního dohledu) ve společnosti Panasonic i-PRO Sensing Solutions Co., Ltd.

Nová řada síťových bezpečnostních kamer řady i-PRO X je prvním příkladem tohoto řešení, které zajišťuje, že je řada ideální pro příští generaci inteligentních aplikací pro podniky a společnost jako takovou. Integrované funkce umělé inteligence a jedinečná sada pro vývoj softwaru usnadňuje třetím stranám vývoj aplikací na míru potřeb jednotlivých zákazníků. 

„V dnešním rychle se rozvíjejícím světě musíme být v oblasti bezpečnostních technologií iniciativní, abychom se zaměřili spíše na prevenci, než abychom jednoduše využívali video jako důkaz až poté, co se něco stane,“ říká Gerard Figols, European Head of the Panasonic Security Business Unit (Evropský vedoucí obchodní jednotky Panasonic Security Business Unit). „Pečlivě nasloucháme našim zákazníkům a spolupracujeme s partnery na vývoji bezpečnostních řešení pro předvídání a plnění jejich potřeb. Tak plníme náš cíl stát se důvěryhodným poskytovatelem bezpečnostních řešení nové generace.“

O společnosti Panasonic

Panasonic Corporation je celosvětovým lídrem ve vývoji inovativních technologií a řešení v oblasti spotřební elektroniky, bydlení, automobilového průmyslu a B2B. Společnost oslavila v roce 2018 sté výročí od svého založení a nyní po celém světě provozuje 528 dceřiných společností a 72 přidružených společností. Za obchodní rok končící 31. března 2020 vykázala konsolidované čisté tržby ve výši 61,9 miliardy EUR. Společnost se zavázala přinášet nové hodnoty prostřednictvím inovací. Své technologie používá k vytvoření lepšího života a světa pro zákazníky. 

Další informace o společnosti Panasonic: https://www.panasonic.com/cz/ 

Informace o kategorii Panasonic Security Solutions

Panasonic Security Solutions je obchodní jednotkou divize Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) se sídlem ve Weisbadenu (Německo). Zabezpečovací řešení Panasonic staví na tradici poskytování záznamů CCTV v průkazné kvalitě. Zajišťují nejvyšší kvalitu obrazu za všech podmínek díky využití vysoce spolehlivých kamer s pokročilou technologií. Řešení, která disponují technologiemi umělé inteligence od společnosti Panasonic, jako je rozpoznávání tváří a analytické možnosti, lze nasadit pro různé nákladově efektivní bezpečnostní systémy. Používají se také pro zlepšení zážitku zákazníka v takových oblastech, jako je personalizovaná reklama nebo zefektivnění pohybu návštěvníků za účelem lepšího poskytování služeb.

Další informace najdete na adrese: https://business.panasonic.cz/bezpecnostni-reseni/about-security-solutions