Účastníci soutěže Kanceláře roku na koloběžkách: Byla to jízda!

Praha 18. září 2020 – Společnost Prochazka & Partners, organizátor prestižní soutěže Kanceláře roku, včera uspořádala pro své klienty a účastníky soutěže nevšední jízdu Prahou na elektrických koloběžkách, během které měli hosté možnost navštívit pět netradičních kancelářských interiérů (EYELEVEL, NN IT HUB, JetBrains, RedBull a Hub Hub). Ty patřily mezi letošní finalisty či vítěze soutěže Kanceláře roku. Jak už to v dnešní době je nutné, akce probíhala s rouškami, měřením teploty a všudypřítomnou dezinfekcí. I přes veškerá zdravotní a hygienická opatření si ale hosté užili zábavný a nevšední den.

„Jsem rád, že i v dnešní nelehké době se našlo bezmála 30 milovníků kvalitního kancelářského designu, kteří s námi za přísných anti-covid opatření absolvovali inspirativní projížďku Prahou. Některé prohlídky probíhaly v aktuálně uzavřených kancelářích, všichni jsme se proto shodli, že se těšíme na dobu, kdy budou tyto krásné prostory opět plné pracovního života a nadšených zaměstnanců,“ říká Radek Procházka, Managing Partner společnosti Prochazka & Partners a zakladatel soutěže Kancelář roku.

Bezmála 30 účastníků akce se tak podívalo do inspirativních prostor kanceláří, které bodovaly v různých soutěžních kategoriích. Mohli nahlédnout pod pokličku oceněných IT kanceláří roku (NN IT HUB), Employee Friendly kanceláří roku (JetBrains), Kanceláří roku nad 5000 m2 (EYELEVEL) a finalistů soutěže Kanceláře roku 2019 (RedBull a Hub Hub).

Účastníci akce se tak mohli dozvědět, co stálo za úspěchem Employee Friendly přístupu společnosti JetBrains, která kromě exkluzivního designu pro své zaměstnance nabízí nejen fitness místnost, ale i saunu či místnost pro aktivní spánek. Stejně tak ocenili přístup architektů, kteří pracovali pro společnosti EYELEVEL, a i při projektově náročnější realizaci nad 5000 m2, dokázali v prostoru udržet pocit útulnosti. Všechny hosty pak bezpochyby nadchly kanceláře společnosti NN IT HUB, k jejímuž úspěchu přispěli svými nápady sami zaměstnanci, kteří vymysleli například „cloudovou“ zasedačku plnou plastových balónků a závěsných křesel. 

Více informací o soutěži Kanceláře roku a fotografie navštívených kanceláří najdete na stránkách www.kancelareroku.cz.

O společnosti Prochazka & Partners

Společnost Prochazka & Partners v roce 2013 založil Radek Procházka a dnes je vedoucí společností výhradně zaměřenou na zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Poskytuje komplexní servis pro nájemce v segmentech Offices a Industrial (přejednání, relokace, expanze, nákup či výstavba na klíč) a svým klientům zajišťuje i architektonické a projektové poradenství a management (Design & Build). Společnost od roku 2016 vyhlašuje také odbornou soutěž Kanceláře roku. Více o společnosti na www.prochazkapartners.cz