Update NVIDIA DLSS v Marvel Avengers a Wolfenstein: Youngblood, Beta verze Call of Duty: Black Ops Cold War podporuje NVIDIA Reflex

Marvel Avengers a Wolfenstein: Youngblood dostávají update DLSS

Dnešní patch pro Marvel Avengers přidává do hry podporu NVIDIA DLSS.

Ve Wolfenstein: Youngblood byl zpřístupněn DLSS Ultra Performance mód pro hraní v 8K rozlišení na GeForce RTX 3090 a nejnovější update také do hry přináší optimalizaci využívající možnosti asynchronních výpočetních operací, které nabízí GeForce RTX řady 30. V obou titulech je pro zpřístupnění novinek nutné nainstalovat nejnovější Game Ready ovladače.

DLSS je neuronová síť pro deep learning. Ve hrách pomáhá generovat ostrý, detailní obraz a zvyšuje frekvenci snímků za sekundu. Poskytuje tak rezervu ve výkonu, kterou lze využít k nastavení co nejvyšších rozlišení, grafických detailů a efektů. Nový mód Ultra Performance využívá inovovaný model AI. Ten je vytrénovaný na super vysokém rozlišení a vytvořený na míru pro hraní v 8K. Výsledkem je kvalita obrazu srovnatelná s nativním rozlišením, ovšem dosažená renderováním pouze jedné devítiny pixelů.

Mezi tituly s podporou DLSS Ultra Performance patří ControlDeath Stranding, Justice,Marvel Avengers, Minecraft s RTX Beta pro Windows 10 Wolfenstein: Youngblood. Seznam se navíc v budoucnu rozšíří o Boundary, Bright Memory: Infinite, Ready or Not, Scavengers a Watch Dogs: Legion.

Call of Duty: Black Ops Cold War PC beta podporuje NVIDIA Reflex

Call of Duty: Black Ops Cold War PC beta startuje tento týden. 15. 10. začíná předběžný přístup, 17. 10. se již budou moci připojit všichni zájemci. Hráči budou moci využít NVIDIA Reflex, technologii redukující latenci systému pro lepší odezvu PC. V online soubojích je možné díky nižší latenci dříve spatřit protihráče a lépe na něj zamířit, což hráčům dává značnou výhodu.

NVIDIA Reflex dnes podporují Apex LegendsFortniteCall of Duty: Modern WarfareCall of Duty: Warzone a Valorant, brzy se k nim přidají Call of Duty: Black Ops Cold WarDestiny 2, EnlistedCuisine RoyaleKovaak 2.0, a Mordhau.

NVIDIA Reflex v Call of Duty: Black Ops Cold War PC beta vyžaduje nejnovější Game Ready ovladače.

Doporučené odkazy:

DLSS Ultra Performance mód:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/technologies/8k/

Call of Duty: Black Ops Cold War podporuje Reflex:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/call-of-duty-black-ops-cold-war-pc-beta

Video o NVIDIA Reflex na YouTube:

Tony Tamasi z NVIDIA vysvětluje latenci systému:

NVIDIA Reflex naGeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/reflex-low-latency-platform/

NVIDIA ovladače:

https://www.nvidia.com/Download/Find.aspx