Seznam telefonů Motorola, které získají aktualizaci operačního systému Android

Společnost Motorola oficiálně oznámila modely, které získají aktualizaci na nejnovější verze mobilních operačních systémů Google pro Android.

Společnost má za sebou velmi vzrušující rok, který byl korunován představením vlajkových telefonů Motorola edge a Motorola edge+ a průkopnického smartphonu razr s ohebným displejem. Začátek roku 2021 bude vzrušující s příchodem nových aktualizací systému Android.

Telefony Motorola, které v blízké budoucnosti získají aktualizaci systému Android 10 a Android 11:

– Aktualizace na Android 11 pro Motorola edge bude spuštěna v průběhu prvního čtvrtletí 2021. (Rumunsko, Slovensko, Česká republika, Bulharsko, Srbsko a Ukrajina)

– Aktualizace na Android 11 pro Moto G Pro bude spuštěna v průběhu prvního čtvrtletí 2021. (Rumunsko, Slovensko, Česká republika, Bulharsko a Srbsko)

– Aktualizace na Android 10 pro Motorola One Macro bude spuštěna v průběhu prvního čtvrtletí 2021. (Rumunsko, Slovensko, Česká republika, Bulharsko a Srbsko)

– Aktualizace na Android 10 pro Moto G8 Power Lite bude spuštěna v průběhu čtvrtého čtvrtletí 2020. (Srbsko)

Uživatelé získají tato vylepšení bezdrátově, jakmile budou k dispozici.

Chcete-li zkontrolovat, zda je k dispozici aktualizace pro váš telefon:

– Otevřete aplikaci „Nastavení“

– Do vyhledávacího pole v horní části stránky zadejte „Aktualizace systému“

– Otevřete vybranou možnost z nabídky a telefon automaticky zkontroluje dostupné aktualizace

Pokud si nejste jisti, jak zkontrolovat dostupnost nových aktualizací pro váš telefon, můžete kontaktovat společnost Motorola prostřednictvím oficiálních stránek na Facebooku a Instagramu a dostanete přesné pokyny, jak při kontrole postupovat.

Nové verze aktualizací udělají velkou radost uživatelům telefonů Motorola a společnost má skvělé zprávy i pro vývojáře. Během posledních týdnů Motorola zveřejnila aktualizované balíčky zdrojových kódů pro většinu svých telefonů s cílem urychlit vytváření vlastních pamětí ROM a obnovovacích složek. Po odhalení zdrojového jádra pro Motorola edge+ mohou vývojáři nyní používat další zdrojové balíčky pro velké množství telefonů Motorola s operačním systémem Android 10.

Nová vylepšení jsou jasným znamením, které ukazuje závazek společnosti Motorola vůči svým uživatelům tím, že jim poskytuje pravidelné aktualizace pro získání nejnovějších verzí operačního systému Android, jakož i pravidelné bezpečnostní opravy, aby všechny telefony Motorola mohly mít maximální ochranu před viry a jinými škodlivými hrozbami.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC byla zakoupena holdingem Lenovo Group v roce 2015. Motorola Mobility je stoprocentní dceřinou společností Lenovo a má na starosti navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto.

O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost s hodnotou 50 miliard USD, která se nachází v žebříčku Fortune Global 500, zaměstnává 57 000 lidí a podniká na 180 trzích po celém světě. Soustředíme se na jasnou vizi přinášet inteligentnější technologie pro všechny, vyvíjíme technologie, které mění svět a vytvářejí inkluzivnější, důvěryhodnější a udržitelnější digitální společnost. Vývojem, designováním a budováním nejkomplexnějšího portfolia inteligentních zařízení a infrastruktury jsme lídrem inteligentní transformace, abychom vytvořili lepší zážitky a příležitosti pro miliony zákazníků z celého světa. Pro více informací navštivte www.lenovo.com, sledujte nás na LinkedInu, Facebooku, Twitteru, Instagramu, Weibo, přečtěte si o nejčerstvějších novinkách prostřednictvím našeho Storyhubu.