BILLA se spojila s finalistou a nakonec i vítězem letošního ročníku soutěže MasterChef Česko 2020 Romanem Stašou

Láska k jídlu, vaření z kvalitních surovin, preference lokálních potravin a chuť dělat věci poctivě vedly společnost BILLA ke spojení s finalistou a nakonec i vítězem soutěže MasterChef Česko 2020 Romanem Stašou. 

Společnost BILLA, jenž je dlouhodobě hlavním sponzorem pořadu MasterChef, je hrdá na to, že v letošním ročníku vyhrál talentovaný kuchař, který svoji filozofii vaření zakládá na kvalitních, čerstvých a lokálních produktech. „Rozhodnutí Billy spojit svou značku se mnou a mými projekty mi upřímně vyrazilo dech. Je to skvělý pocit, že mám při rozjezdu mých plánů v zádech silného partnera, o to víc, kdy z působení v soutěži vím, jak dobře se z jejich surovin vaří,“ říká novopečený vítěz soutěž MasterChef Česko 2020.

„Panu Stašovi gratulujeme k vítězství. Bylo skvělé jej pozorovat, jak se každým dílem zlepšuje a rozvíjí svůj talent. Pro BILLU je rovněž skvělé, že s ním můžeme spolupracovat a v průběhu dalšího roku pracovat na společných aktivitách a projektech,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR. 

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši přes 34 mld. Kč (2019), s 239 prodejnami a více než 6 500 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří již 72 % jejího celkového obratu. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce BILLA – Vocílka, Česká farma, BILLA Naše bio, BILLA, BILLA Premium, BILLA Easy či Clever. 

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 694 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků. 

REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených. 

REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorfu provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy. 

Více informací na http://www.billa.cz