HONOR na globálním launchi představil nový smartphone 10X Lite a oznámil nová partnerství

  • HONOR spojil síly s Wattpad, mobilní aplikaci pro šíření obsahu vytvořeného přímo uživateli, chce pozbudit spisovatele, mladé tvůrce, aby mohli rozšřířit svoji tvorbu
  • HONOR je i letos globálním i lokálním partnerem Red Bull Basement, pomáhá tak sebrat odvahu mladým vývojářům po celém světě uskutečnit své nápady a zapojit se do vývoje Huawei Mobile Services (HMS Core Kit)
  • Divokou kartu #TeamHONOR získala skupina mladých vývojářů z Ruska za projekt                   KARTA: Studentská mapa

[Praha, 11. listopadu 2020] – Novinka, nadupaný smartphone HONOR 10X Lite se skvělou výdrží baterie a obrovským úložištěm se už dočkal své světové premiéry. Česká republika a Slovensko byly jedny z prvních zemí na světě, kde odstartovaly prodeje. Navíc jsou to zatím jediné země střední a východní Evropy, které tuto novinku ohlásily. Globální technologická značka na svém eventu oznámila partnerství s Red Bull Basement a Wattpad.

Emerging Writers: Šance pro mladé spisovatele

HONOR rád podporuje mladé talenty různých odvětví. Ve spolupráci s Wattpad přišel s novým ambciózním projektem pro začínající spisovatele. Už brzy HONOR odstartuje program „Emerging Writers“ pro mladé kreativce. 

Deset vybraných z celého světa pak získá novinku, mobilní telefon HONOR 10X Lite, který nově disponuje režimem eBook a dalšími chytrými funkcemi, jež mladí psavci ocení nejen na cestách, ale hlavně se budou moci zúčastnit lekcí od uznávané světové spisovatelky Beth Reekles, autorky románu Stánek s polibky. 

HONOR x Red Bull Basement 2020

Red Bull Basement je projekt pro mladé vývojáře a inovátory po celém světě. Unikátní podpora mladým start-upům, o které by se jim za normálních okolností nesnilo. HONOR, jako globální oficiální partner pro odvětví mobilních telefonů a počítačů, dává mladým lidem nejnovější technologii, profesionální mentoring, odborné znalosti a komplexní výbavu pro vývoj nových aplikací. 

Letos se přihlásilo 3865 týmů z celého světa včetně České Republiky. Divokou kartu #TeamHONOR získal projekt s názvem “KARTA: Studentská mapa” od skupiny mladých vývojářů z Ruska. Ti budou prezentovat a vyvíjet svoji novou aplikaci založenou na Huawei Mobile Services.  

Stand Out With HONOR: Získejte placenou stáž v prestižní reklamní agentuře!

HONOR nedávno spustil globální program HONOR akademie s podtitulem „Stand Out With HONOR“. Tento program zve mladé lidi, aby se zúčastnili řady výzev, a ukázali tak svou kreativitu. Jako výhru si ti nejlepší odnesou HONOR MagicBook a zíkají čtyřtýdenní placenou stáž v reklamní agentuře Grey ve Velké Británii a Německu!

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/ 

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK 

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube 

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk