O2 podporuje českou kulturu a zařazuje do O2 TV novou stanici NAŽIVO. Nezapomíná ale ani na sport a filmy

Společnost O2 je partnerem nové kulturní platformy NAŽIVO, která chce podpořit umělce v době koronavirové pandemie a propojit živou kulturu s diváky u obrazovek. O2 TV tak od prosince nabídne kulturní stanici Televize NAŽIVO svým divákům. Ochuzeni nebudou před Vánoci ale ani sportovní a filmoví nadšenci, pro ty si O2 TV připravila vánoční dárkové balíčky.

“Jsem velmi vděčný za to, že O2 je hlavním partnerem Filmu NAŽIVO, což je formát, který stál u samého zrodu hledání adaptace živé kultury do audiovizuálního světa. A dnes je prémiovým formátem Televize NAŽIVO, která se stává součástí O2 TV,” říká Viktor Tauš, jeden ze zakladatelů NAŽIVO, a dodává: ” Kromě přenosů živého vysílání prostřednictvím sítě O2 zajišťuje operátor také hosting ve svých datových centrech.”

O2 je tak vůbec prvním operátorem, který do své nabídky novou kulturní stanici zařadil.

Amerikánka

“Naším dlouhodobým cílem je, aby O2 díky svým pokročilým technologiím přinášelo nové možnosti a formáty do různých oblastí. To dokazuje i nové partnerství s Filmem NAŽIVO. Nejen, že pomáháme zprostředkovat kulturu lidem, ale zároveň přispíváme, aby živá kultura přežila i v této nelehké době,” doplňuje Marie Mališková , CSR manažerka z O2 .

Nová televize odvysílá představení souborů Cirk La Putyka, Jatek78, Vosto5, Divadla Na zábradlí a dalších. K vidění budou také koncerty České filharmonie, Lenky Dusilové či Báry Polákové. Na své si přijdou i nejmenší diváci pro které jsou připravena představení Divadla Minor i další pořady pro děti.

“Kdo nestihne konkrétní představení během živého vysílání, může se na něj podívat až sedm dní po odvysílání díky oblíbené funkci zpětné zhlédnutí nebo si pořad nahrát a následně se na něj kdykoli během třiceti dnů podívat,” vysvětluje Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV.

Stanici Televize NAŽIVO najdou diváci na pozici 18. Dostupná bude v SD kvalitě v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná, Zlatá, M, L a XL.

O2 TV nově jako dárek

O2 TV nabízí letos navíc také vánoční dárek, pro který nemusí zákazník nikam chodit ani si ho nechat někam posílat. O2 TV dárkové poukazy lze od 1.12. nově koupit v online distribuci. Zákazník tak může sebe či své blízké obdarovat exkluzivními sportovními přenosy nebo filmovými trháky a kultovními seriály na HBO. Zároveň i nadále zůstává možnost nákupu poukazů ve fyzické podobě, a to v O2 prodejnách a na e-shopu.

Klienti si mohou vybrat celkem ze tří variant dárkových poukazů – O2 TV Sport Pack 3 měsíce + 1 měsíc ZDARMA za 597 Kč, O2 TV Sport Pack 12 měsíců se slevou 200 Kč, tedy za 1 599 Kč a O2 TV HBO a Sport Pack 3 měsíce + 1 měsíc ZDARMA za 897 Kč.

Podmínky použití a konkrétní podoba dárkových poukazů jsou dostupné na stránce www.o2tv.cz.

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.