Aplikace Bolt rozšiřuje svou platformu pro odvoz cestujících auty do Liberce a Jablonce nad Nisou

Přepravní aplikace Bolt je nově dostupná v Liberci a Jablonci nad Nisou. Spolehlivý a bezpečný odvoz autem je navíc nabízen za skvělou cenu, kterou jistě místní obyvatelé ocení. Partnerské řidiče chce stejně jako v ostatních městech, ve kterých už v České republice působí, oslovit vyššími výdělky a cestující dostupnějšími cenami.

“Liberec je moderní a progresivní město, avšak technologická úroveň taxislužby tomuto prozatím neodpovídala. Nesmírně nás proto těší, že na tento trh vstupujeme a že místním partnerským řidičům nabídneme digitální platformu, přes kterou mohou přijímat objednávky. Cestující pak získají spolehlivý a cenově dostupný odvoz po městě,” říká Jakub Dvořák, manažer Boltu pro Českou republiku.

“Výzkum, který jsme si v roce 2019 nechali realizovat v Praze ukázal, že lidé, kteří používají moderní aplikace typu Bolt tak činí zejména kvůli tomu, že mohou mít jistotu, že zaplatí předem danou sumu (72 %) a že se při využívání těchto aplikací cítí bezpečně (47 %). Věříme, že i lidé z Liberce a okolí ocení výhody naší moderní přepravní platformy,” dodává Dvořák.

V prvních týdnech provozu aplikace Bolt se cestující mohou těšit na marketingovou kampaň v podobě slev na jízdy. V prvním týdnu může každý cestující využít slevu 50 % na 10 jízd.

Bolt v Liberci a okolí spolupracuje pouze s plně licencovanými řidiči. Aplikaci Bolt si mohou uživatelé zdarma nainstalovat do svých chytrých telefonů z Google Play nebo App Store. Po jejím nainstalování a otevření si lze objednat jízdu s partnerským řidičem Boltu, který cestujícího vyzvedne na předem zvoleném místě. Po skončení jízdy je její cena automaticky stržena z platební karty, která byla při registraci uložena v aplikaci. Za jízdu lze zaplatit také v hotovosti.

Po skončení jízdy může cestující ohodnotit úroveň služby poskytnuté řidičem a to udělením až pěti hvězdiček (při úplné spokojenosti). Dlouhodobě mohou své služby v aplikaci nabízet pouze řidiči s nejvyšším hodnocením. 

Bolt svou aplikaci pro odvoz cestujících auty vedle Prahy v České republice dále také nabízí v Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci a Kladně.

O Boltu

Bolt je přední evropská přepravní platforma, jejímž cílem je zajistit, aby doprava ve městech byla ještě dostupnější, pohodlnější a udržitelnější.

Bolt má více než 30 milionů uživatelů ve více než 35 zemích v Evropě a Africe. V současné chvíli nabízí jak přepravu auty, tak řešení z oblasti mikromobility (elektrické koloběžky a kola) a rovněž dovoz jídla nebo doručování balíčků.

Společnost se v ekologickém programu nazvaném Green Plan zavázala k úplné kompenzaci emisí vzniklých při přepravě skrze aplikaci Bolt v Evropě, což přispívá ke snížení dopadu podnikání společnosti na životní prostředí.