Western Digital rozšiřuje produktovou řadu mobilních řešení a uvádí na evropský trh inovativní bezdrátové nabíječky a nový duální flash disk

Bezdrátová nabíječka SanDisk® Ixpand® Sync podporuje rychlé bezdrátové nabíjení a současně automaticky zálohuje fotky a videa v plném rozlišení ze všech mobilních zařízení1 kompatibilních s technologií Qi™

San José, Kalifornie/Praha – 10. prosince 2020 – Společnost Western Digital (NASDAQ: WDC) nedávno rozšířila svoje aktivity i do kategorie bezdrátových nabíječek a zákazníkům, kteří hledají rychlé a spolehlivé dobíjení svých mobilních zařízení kompatibilních s technologií Qi™, nabízí dvě bezdrátové nabíječky SanDisk Ixpand Sync a SanDisk Ixpand 15 W. Bezdrátová nabíječka Ixpand Sync vedle samotného nabíjení přináší klidné spaní, a především probouzení s vědomím plně nabitého a zálohovaného mobilního telefonu1. Toto zařízení může být vhodným dárkem a doplňkem mobilního zařízení pro samotného uživatele nebo někoho z jeho přátel. 

Bezdrátová nabíječka SanDisk Ixpand Sync pomáhá řešit problematiku manuálního zálohování a proces zálohování zjednodušuje. Na zálohování tak není nutné myslet. Nabíječka disponuje vlastní ukládací kapacitou až 256 GB* a umožňuje bezdrátové nabíjení při současném zálohování fotografií a videí z nabíjeného zařízení. Současně tím uvolňuje na tomto zařízení1 tolik potřebné místo.

Druhý, společně uváděný produkt, SanDisk Ixpand 15W je určen všem, kdo hledají jednoduché bezdrátové dobíjení. Na nabíječku stačí jednoduše položit mobilní zařízení kompatibilní s technologií Qi a rychle nabíjet výkonem až 15 W.

Obě zařízení, SanDisk Ixpand Sync a Ixpand 15W, jsou kompatibilní se zařízeními AirPods Pro, iPhone 8 a vyšší, Samsung Galaxy S7 a vyšší, Samsung Galaxy Note 5 a vyšší a dalšími Qi kompatibilními mobily, a to i při používání ochranných obalů.** Pro bezpečné nabíjení a ochranu baterie tyto nabíječky využívají kontrolu teploty, detekci cizích objektů a adaptabilní dobíjení. 

Třetí, společně uváděnou novinkou, je flash disk SanDisk Ixpand Flash Drive Luxe, který rozšiřuje nabídku mobilních úložišť. Tento flash disk má celokovové tělo a funkci 2v1 s konektory Lightning a USB Type-C™. Disk umožňuje bezproblémově přistupovat ke složkám a přesouvat je na zařízeních iPhone, iPad Pro, Mac computer a dalších zařízeních s rozhraním USB Type-C™ včetně mobilních telefonů se systémem Android™.

Specifikace:

Bezdrátová nabíječka SanDisk Ixpand Wireless Charger Sync:

  • Automaticky zálohuje fotografie, videa a kontakty přímo do své paměti pouhým umístěním mobilního zařízení na základnu dobíječky1 
  • Až 10 W pro rychlé nabíjení
  • Snadno uvolní místo na mobilním zařízení a zálohuje fotografie a videa v plném rozlišení
  • Součástí balení je i vysoce výkonný adapter s kabelem dlouhým 1,8 m pro rychlé a pohodlné dobíjení
  • Podporuje různé uživatelské profily a je možné jej sdílet s ostatními členy rodiny2

Bezdrátová nabíječka SanDisk Ixpand Wireless Charger 15W:

  • Až 10 W pro rychlé nabíjení
  • Součástí balení je i adapter SanDisk AC s kabelem 1,5 m USB Type-C™ 
  • Jemný, gumový lem chrání dobíjené zařízení před pádem

Flash disk SanDisk Ixpand Flash Drive Luxe:

  • Celokovové tělo, 2-in-1 s konektory Lightning a USB Type-C™ 
  • Snadno uvolní místo na iPhonu pro další kreativní práci
  • Automaticky z iPhonu zálohuje fotky, videa a další dokumenty3
  • Stylový design s dvěma funkcemi a řešením, které chrání konektory. Navíc s očkem pro zavěšení 

Cena a dostupnost 

Nové dobíječky SanDisk mají dvouletou záruku. Ixpand Wireless Charger Sync je k dostání v kapacitách 64 GB*, 128 GB* a 256 GB* za doporučenou cenu od 95 EUR na Western Digital Store a u vybraných prodejců a resellerů. 

Ixpand Wireless Charger 15W je k dostání za doporučenou cenu od 49 EUR na Western Digital Store a u vybraných prodejců a resellerů.

Ixpand Flash Drive Luxe je k dostání v kapacitách 64 GB*, 128 GB* a 256 GB* za doporučenou cenu od  54 EUR na Western Digital Store a u vybraných prodejců a resellerů

Buďte s námi online a na sítích  sandisk.com ,Facebook, Instagram a Twitter

O společnosti Western Digital

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Jako lídr v oblasti datové infrastruktury společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní senzory až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami Western Digital®, G-Technology™, SanDisk® a WD®.

Produktové specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění. Použité fotografie se mohou lišit od skutečných produktů. Ne všechny produkty jsou dostupné ve všech regionech světa.

*1 GB=1 000 000 000 bajtů. Vlastní uživatelská kapacita je nižší 

** Ixpand Wireless Charger Sync nabíjí i přes většinu gumových/plastových/TPU obalů a krytů tenčích než 3 mm a Ixpand Wireless Charger 15W nabíjí i přes většinu gumových/plastových/TPU obalů a krytů tenčích než 5 mm. Magnetické a kovové doplňky znemožní nabíjení

1 Zálohování vyžaduje bezdrátové připojení, aplikaci Ixpand Wireless Charger app a iOS 11 nebo vyšší nebo Android™ 5.0 a vyšší. Aplikace Ixpand Wireless Charger app je ke stažení na App Store nebo Google Play™. Vyžadována registrace. Další viz podmínky užití

2 Ixpand Wireless Charger app podporuje až tři uživatelské profily

3 Je vyžadováno stažení a instalace aplikace SanDisk Memory Zone. Více na www.sandisk.com/memoryzone