Rakuten Viber již deset let poskytuje možnost svobodné komunikace

Za posledních 10 let se Viber stal jednou z předních aplikací pro bezpečnou, interaktivní a svobodnou komunikaci 

Praha, 11. prosince, 2020Rakuten Viber, jedna z předních aplikací pro bezpečnou komunikaci, slaví deset let od svého vzniku. Za poslední dekádu se Viber stal oblíbenou aplikací po celém světě, a to hlavně díky tomu, že umožňuje lidem komunikovat svobodně, interaktivně a bezpečně, bez ohledu na to, kde se zrovna nacházejí.

Viber vznikl v roce 2010, kdy jeho zakladatelé vytvořili alternativu komunikace a možnost, jak telefonovat z mobilních zařízení mezi státy zcela zdarma. Od té doby se Viber vyvinul v pokročilou platformu, která mění nastavené stereotypy zažité ve svém oboru a nabízí plnohodnotné možnosti komunikace, jako chatovací platformu, komunity, chatboty audio a videohovory. To vše při zachování soukromí svých uživatelů. V roce 2014 se Viber stal součástí Rakuten Inc., vedoucí světové společnosti v oblasti e-commerce a finančních služeb. Rok 2018 znamenal další novinku v historii společnosti, a to uvedení komunit, tedy skupinových chatů pro neomezený počet členů. O rok později byly uvedeny skupinové hovory. Dnes je Viber na cestě stát se komplexní komunikační platformou, která má přesah do oblasti služeb a finančnictví. 

V roce 2020 uvedl Viber funkci, která se stala zásadní pro období pandemie covid-19 a to skupinové videohovory až pro 20 osob. V listopadu byla uvedena nejnovější služba, která předznamenává expanzi do oblasti finančních služeb a to možnost plateb v chatbotech. 

“Úspěchy Viberu za posledních deset let by nebyly možné bez těch nejdůležitějších, tedy bez miliónů našich uživatelů, kteří nám důvěřují v oblasti své osobní komunikace. My jim za to umožňujeme být ve spojení se světem zdarma a bezpečně. S tím, jak se technologie stávají důležitější součástí našich životů roste i důležitost zajištění bezpečnosti informací, které lidé sdílí. A my jsme odhodláni tuto bezpečnost uživatelům zajistit,” říká Djamel Agaoua, generální ředitel společnosti Rakuten Viber.

“Vše začalo u skupiny lidí, kteří spolu nemohli být a přesto spolu chtěli komunikovat,” říká Anna Znamenskaya, Chief Growth Officer ve společnosti Rakuten Viber. “Dnešní svět se nám doslova mění před očima a s tím i naše možnosti komunikace. A Viber se snaží být pro své uživatele vždy napřed.” 

V rámci oslavy svých desátých narozenin připravil Viber pro své uživatele kolo štěstí, kde mohou vyhrát miliony cen. Vyhrát vaše dárky můžete zde.

Nejnovější informace o aplikaci Viber jsou pro vás vždy připraveny v oficiální komunitě Viber Czech Republic. Zde se dozvíte novinky o nástrojích v naší aplikace a můžete se také zúčastnit zajímavých anket. 

O platformě Rakuten Viber

V Rakuten Viber spojujeme lidi. Bez ohledu na to, kdo jsou nebo odkud jsou. Naše celosvětová uživatelská základna má přístup k řadě funkcí, jako jsou individuální rozhovory, videohovory, skupinové zasílání zpráv, novinky a diskuze se svými oblíbenými značkami a celebritami. Našim uživatelům zajišťujeme bezpečné a svobodné prostředí pro sdílení svých emocí.

Rakuten Viber je součástí Rakuten Inc., světového lídra v oblasti elektronického obchodu a finančních služeb. Jedná se o oficiální komunikační kanál týmu FC Barcelona a oficiálního partnera pro rychlé zasílání zpráv a volání týmu Golden State Warriors.

Připojte se k Viber ještě dnes a užijte si nejlepší komunikační zážitek na světě!