TCL na veletrhu CES 2021 představí novou generaci Mini-LED a další zobrazovací technologie buducnosti

Společnost TCL s motivem #ExperienceMore (zažij více) představí nový životní styl, který propojuje internet věcí a umělou inteligenci (AI x IoT), a uvede novinky v zobrazovacích technologiích a další zajímavé produkty napříč kategoriemi

Hong Kong/Praha – 5. 1. 2021 – Společnost TCL Electronics (1070.HK), jeden z hlavních hráčů na globálním poli odvětví výroby televizorů a společnost pro spotřební elektroniku, začne na veletrhu CES 2021 nový rok s dosud největším nasazením a přinese důležité informace, které podtrhují misi této společnosti učinit život chytřejší mimo jiné díky inovativní technologii Mini LED nové generace.

„TCL si váží účasti na veletrhu CES 2021 a možnosti být součástí tohoto pulzujícího odvětví. Jsme jedna ze světových značek spotřební elektroniky a druhá největší značka na americkém trhu televizorů a naší misí je vytvářet inteligentní a chytrý život díky inovativním technologiím a strategii spojení umělé inteligence a internetu věcí. Jsme odhodlaní poskytovat nejlepší chytré produkty a služby uživatelům po celém světě,” komentuje Kevin Wang, výkonný ředitel společností TCL Industrial Holdings a TCL Electronics.

Tato letošní událost bude vůbec první “digitální CES”, což demonstruje odolnost a globální jednotu, která všechny posouvá vpřed navzdory výzvám, které přinesl celému světu rok 2020.

TCL se v rámci veletrhu CES 2021 zúčastní mnoha aktivit včetně oficiálního představení novinek v rámci Global Press Announcement a bude sdílet své nejnovější technologie pro zobrazovací panely. Představí také ucelenou řadu chytrých domácích spotřebičů, které jsou určeny uživatelům tak, aby “zažili více”. TCL je již dobře známa svými Mini-LED a QLED televizory, oceňovanými soundbary, chytrými domácími spotřebiči a oblíbenými mobilními zařízeními, které těží z nastupující strategie technologie propojující internet věcí a umělou inteligenci (AI x IoT). TCL pokračuje ve zlepšování a posouvání hranic možného u zobrazovacích technologií a audio technologií. 

Global Press Announcement je první z událostí na veletrhu CES 2021. Společnost TCL představí 11. ledna 2021 inovace v zobrazovacích technologiích a v řešeních, které přináší technologie Mini-LED. Očekává se velký zájem ze strany médií i odborníků z odvětví spotřební elektroniky.  

Detaily aktivit společnosti TCL na veletrhu CES 2021

Global Press Announcement

Čas: 11:00-11:30 American Eastern Time (UTC-5) (CET 17:00 – 17.30)

Datum: 11. ledna 2021

North American Product Spotlight

Čas: 13:00-13:30 American Eastern Time (UTC-5) (CET 19:00-19:30)

Datum: 12. ledna 2021

Global Product Spotlight

Čas: 7:30-8:00 American Eastern Time (UTC-5) (CET 13:30-14:00)

Datum: 13. ledna 2021

*Všechny akce a události budou také na  https://www.tcl.com/ces2021.html

# Datum a čas American Eastern Time (UTC-5)

Značka televizorů TCL je od roku 2020 Premium partnerem české fotbalové reprezentace.

TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společnost vyrábějící spotřební elektroniku a hlavní hráč na globálním trhu v odvětví výroby televizorů. Produkty jsou k dostání ve více než 160 zemích po celém světě. Společnost byla založena v roce 1981.  Podle výzkumu OMDIA značka TCL zaujímá na základě prodejů za druhé čtvrtletí roku 2020 druhé místo na globálním trhu televizí. TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu spotřební elektroniky, od televizorů, mobilních telefonů, audio zařízení až po chytré produkty pro domácnost.