„Beat of Love“ je všude kolem nás. Užijte si ho s pomocí moderních technologií

Láska je asi nejčastějším tématem v hudbě i literatuře. Básníci, spisovatelé, skladatelé, bluesmani, dokonce i rappeři a rockové kapely postavili své výtvory na citech či zlomeném srdci. A s blížícím se dnem svatého Valentýna jsou milostné motivy stále častější. Na maximum si jich můžete užít díky technologiím.

Jste-li fanouškem Valentýna a zároveň ho musíte kvůli ztížené situaci oslavit na dálku, je na čase být při plánování tohoto svátku mimořádně kreativní. Nebo ještě stále čekáte na svou polovičku, ale přesto chcete 14. února oslavit? V obou případech může být pojítkem hudba, protože i váš seznam oblíbených skladeb pravděpodobně obsahuje alespoň několik milostných hitů. 

Ozvěny lásky

Písně o lásce mohou inspirovat, zvednout náladu nebo navodit romantickou náladu navozením příjemných vzpomínek. Proč tedy neobdarovat partnera bezdrátovými sluchátky Huawei FreeBuds Pro? Vytvořte si seznam svých oblíbených skladeb, sdílejte ho osobě, které si nejvíce ceníte, a sledujte její reakci. Díky přizpůsobení FreeBuds Pro do uší a špičkové kvalitě zvuku si můžete vychutnat hudbu jako v nahrávacím studiu. Propracované basy chytře zabudované v každém sluchátku poskytují hlasitější, silnější a působivější zvuk.

Pokud nemůžete být na Valentýna po boku své drahé polovičky, zkuste ji alespoň překvapit příjemným telefonátem. Huawei FreeBuds Pro poskytují nejlepší kvalitu zvuku během hovoru, takže vaše slova jsou naprosto srozumitelná, aktivní potlačení okolního ruchu (ANC) navíc eliminuje jakýkoliv hluk způsobený například silným větrem.

Vaše srdce se nemýlí

Důkazem toho, že se zamilujeme, je zrychlený tep. Ten můžete spolehlivě měřit s chytrými hodinkami Huawei Watch GT 2, které patří mezi přední produkty ve své kategorii. Mimojiné podporují technologii sledování srdečního rytmu TruSeen 4.0+, která přesně sleduje srdeční rytmus prostřednictvím optických senzorů. V kombinaci s inteligentními algoritmy srdeční frekvence AI je monitorování srdeční frekvence rychlejší a přesnější. 

Kromě toho mohou Watch GT 2 sledovat srdeční frekvenci v reálném čase 24 hodin denně, zároveň hlídají kvalitu spánku, úroveň stresu a hladinu kyslíku v krvi. To vše ovlivňuje váš duševní stav a energii. U modelů Huawei Watch GT 2 (46 mm a 42 mm) si navíc můžete díky variabilním řemínkům sestavit hodinky tak, aby se dokonale hodily k vašemu stylu.

Starejte se o své zdraví společně

Šťastné páry ocení společně strávený čas. Co takhle jít si spolu zaběhat nebo alespoň podniknout společnou procházku? S Huawei Watch GT 2 budete moci snadno sledovat své každodenní aktivity díky pokročilým režimům cvičení a krokoměru. Díky Watch GT 2 můžete prožít rok 2021 zdravě.

Huawei FreeBuds Pro a Huawei Watch GT 2 lze rychle a snadno spárovat s jakýmkoli chytrým telefonem se systémem iOS nebo Android, takže si „Beat of Love“ užijete bez omezení.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/
Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/
YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk
Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group
Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.