Kreativa v Ogilvy hlásí nové tváře. Vedení Tesco týmu posiluje Jakub Cabejšek

Praha, 4. března 2020 – Od nového roku se řady kreativců v Ogilvy rozšířily o 6 jmen. Po dvou letech se do Ogilvy vrací Jakub Cabejšek. Jako Creative Group Head posílí vedení agenturního týmu klienta Tesco, do kterého přicházejí designéři Anna HlaváčkováHarsh Hede. Kreativu Ogilvy osvěží také zkušený copywriter Matouš Hruška a junior art director Jakub Klíma. Social tým vítá art directorku Gabrielu Bujdošovou.

ATL komunikace a strategické televizní spoty, integrované kampaně a veškerá in-store sdělení značky Tesco v regionu České republiky, Polska, Slovenska a Maďarska vznikají v pražském Ogilvy od roku 2015. Jakub Cabejšek nově rozšiřuje vedení agenturního týmu kreativců britského řetězce v čele s kreativním ředitelem Ogilvy Richardem Axellem.

S reklamou Jakub Cabejšek začínal před osmi lety právě v pražském Ogilvy, jeden rok strávil v berlínské pobočce sítě jako ideamaker. Od roku 2019 vedl na pozici kreativního ředitele pražský tým agentury Proximity, stejnou pozici později zastával také v agentuře Mark BBDO.

Pracoval pro globální account Nestlé a v rámci našeho regionu pro klienty IBM, Société Générale, Heineken, IKEA, O2, UBER nebo Český rozhlas. Je držitelem víc než dvou desítek prestižních domácích a mezinárodních reklamních cen a finalistou nejvýznamnější soutěže kreativity Cannes Lions.

Kreativní tým Tesco posiluje i designérka Anna Hlaváčková. Do Ogilvy se přesouvá z agentury Underline, kde se věnovala klientům Panasonic, realitní skupině CBRE, Raiffeisenbank nebo finské značce FISKARS. V Ogilvy se mimo klienta Tesco bude podílet také na přípravě tendrových nabídek.

Její nový kolega Harsh Hede se reklamní tvorbě na pozicích v agenturách, na klientské straně a jako freelancer věnuje přes 7 let. Podílel se například na kampani ke startu Spotify India, ve společnosti Greenlight Planet vedl tým designérů pro trhy v Indii, Pákistánu, na Filipínách a Papui Nové Guineji.

Po dvou letech a s novými zkušenostmi z agentury Mark BBDO a z pozice ředitele tiskového odboru Ministerstva práce a sociálních věcí se do Ogilvy vrací zkušený copywriter Matouš Hruška. Věnovat se bude primárně značce Heureka. V minulosti pracoval pro klienty Komerční banka, LEGO, IKEA, Allianz nebo STR8. Je držitelem českých ocenění ADC Creative Awards.

Z agentury Zaraguza přichází art directorka Gabriela Bujdošová. V social týmu Ogilvy bude rozvíjet specializaci na motion design jako klíčovou součást moderní komunikace na sociálních sítích.

Více o nás a naší práci:

Web: www.ogilvy.cz Facebook: @OgilvyCzech Instagram: @weareogilvy