Lidl v Krnově projde modernizací

Prodejna Lidl v Krnově bude od úterý 6. 4. na necelé dva měsíce uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace, díky které čeká zákazníky komfortnější nakupování a vylepšený interiér včetně nových pokladen. Během rekonstrukce mohou lidé z okolí pro své nákupy využít prodejny v nedalekém Bruntále či Opavě. K otevření prodejny pro zákazníky by mělo dojít na konci května.  

Díky modernizaci se zákazníci mohou těšit na nové pokladny a modernější prostory. Současně bude prodejna vybavena příjemným a zároveň úsporným LED osvětlením. „Při modernizaci našich prodejen se soustředíme především na zákazníky, kterým chceme nabídnout komfortnější nakupování od začátku až do konce jejich návštěvy. Věříme, že zákazníci změnu přivítají. Během uzavření prodejny mohou lidé z okolí pro své nákupy využít prodejny v nedalekém Bruntále či Opavě,“ uvedl mluvčí společnosti Lidl Tomáš Myler.

Rekonstrukcí současně projde i venkovní parkoviště. V neposlední řadě se proměna dotkne také exteriéru prodejny, kdy fasáda prodejny získá novou malbu.

O společnosti 

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 267 prodejen, které jsou zásobovány 4 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 80 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě lidl-shop.cz. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či výstavbu Rákosníčkových hřišť. Více informací naleznete na www.lidl.cz.

Více informací naleznete na: 

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.facebook.com/lidlcesko

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika