GeForce NOW vítá českou novinku Hobo: Tough Life. GFN čtvrtky přinášejí 15 nových her a dvě rozšíření

Český titul Hobo: Tough Life je v GeForce NOW


Ve službě GeForce NOW je dostupné svébytné survival RPG přibližující těžký život na ulici s všeříkajícím názvem Hobo: Tough Life. Novinka z dílny českého studia Perun Creative opustila minulý týden režim early access a plná verze zatím sklízí úspěch u odborné kritiky, streamerské komunity i u hráčů.

“NVIDIA nás již během early accessu oslovila ohledně přidání podpory naší hry do služby GeForce NOW,” říká Jiří Vašica, vedoucí programátor Hobo: Tough Life. “Samotné přidání podpory GeForce NOW bylo bezproblémové a téměř bez zásahu z naší strany. Možnost hrát nejnovější tituly bez nutnosti každoročně vylepšovat hardware počítače, je, zejména v dnešní době, kdy je na trhu nedostatek komponent, opravdu skvělý koncept, který se společnosti NVIDIA podařil proměnit v realitu.”

Streamovací služba GeForce NOW je podporována napříč zařízeními: Od notebooků a chromebooků, přes platformu Mac, oblíbený streamer NVIDIA SHIELD a některá další zařízení s Android TV, až po chytré telefony s iOS nebo systémem Android. S dostatečným datovým balíčkem tak mohou příznivci originálního českého počinu vyrazit do skutečných městských ulic a umocnit svůj herní zážitek.

GFN čtvrtky – 15 nových her a dvě rozšíření

Čtvrteční přírůstky do knihovny služby GeForce NOW v rámci GFN Thursday čítají 15 her. A doplňují je dvě zásadní rozšíření.

Prvním je Warhammer: Vermintide 2 Chaos Wastes dostupné majitelům hry zdarmaDo titulu od studia Fatshark přinese 15 nových prostředí a nový mód inspirovaný rogue-like hrami, v němž si hráči budou cizelovat svou čtyřčlennou skupinu a s rostoucími zkušenostmi se mohou těšit na stále lákavější odměny. Prokleté zóny, jejichž podoba se mění podle aktuálního vládce, se stávají ještě zlověstnějšími a nebezpečnějšími.

The Lost Gods je třetí příběhové DLC pro Immortals Fenyx Rising od Ubisoftu. Z perspektivy bohů bude sledovat příběh Ashe, smrtelníka, kterého potkává jedna katastrofa za druhou. Jeho těžký osud ho zavede na Pyritový ostrov, kde musí postupně najít antická božstva od Poseidona po Hada a přesvědčit je k návratu na Panteon. V cestě mu bude stát řada monster, s nimiž se vypořádá v novém soubojovém systému.

Z nových her můžeme vybrat:

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr, temné akční RPG odehrávající se v sektoru Caligari zmítaném ve spárech Chaosu. Císařovu vůli budou hráči prosazovat z pozice jedné z mnoha tříd inkvizitorů.

Fanoušky budovatelských strategií jistě potěší futuristické díly legendární série Anno – Anno 2070 a Anno 2205.

Turnip Boy Commits Tax Evasion –  Tuřín, který musí řešit puzzly a bojovat s masivními monstry, aby se vyhnul daním uvaleným zkorumpovanou vládou prohnilé zeleniny? Ano i za takovou postavu se dá hrát. A je to velmi zábavné!

Kompletní seznam nových her ve službě v rámci GFN Thursdays: