Roman Slavíček je novým ředitelem Digital Customer Relationship společnosti Schneider Electric

Praha, 27. dubna 2021 – Další zlepšování vztahů se zákazníky prostřednictvím digitálních technologií má ve Schneider Electric nově na starosti Roman Slavíček. Zkušený manažer, který ve společnosti působí již 20 let, doposud zodpovídal za spokojenost a kvalitu služeb poskytovaných klientům. V nové roli bude mít Roman Slavíček na starosti také pokračující digitalizaci obchodních procesů. 

„Pokročilá digitalizace a automatizace je jednou z našich priorit a konkurenčních výhod. Posláním divize Digital Customer Relationship je kontinuálně zlepšovat a přizpůsobovat naše obchodní procesy digitálnímu prostředí tak, aby byly v jakémkoli okamžiku plně v souladu s potřebami našich zákazníků i zaměstnanců,” říká Roman Slavíček.

Roman Slavíček absolvoval obor informatiky na České zemědělské univerzitě v Praze. Profesní dráhu zahájil ve Schneider Electric v roce 2000 jako specialista na aplikační software. Během více než 20 let působení ve firmě zastával několik pozic. Naposledy působil jako ředitel divize Kvality a služeb zákazníkům s působností pro Českou republiku, Slovensko, Ukrajinu a Polsko. Je ženatý a má dvě dcery. 

O společnosti Schneider Electric

Vizí společnosti Schneider Electric je umožnit každému co nejlépe využívat energii a dostupné zdroje, proto přinášíme pokrok a udržitelnost do všech oblastí života. Žijeme v souladu s heslem Life Is On. Naším posláním je být vám digitálním partnerem ve sférách udržitelnosti a energetické účinnosti. Řídíme digitální transformaci prostřednictvím integrace předních světových procesních a energetických technologií, produktů propojujících cloud s koncovými zařízeními, ovládacích prvků, softwaru a služeb napříč životním cyklem. Naše řešení umožňují integrovanou správu firem, domácností, budov, datových center, infrastruktury a průmyslu. Jsme nejlokálnější z globálních společností. Jsme zastánci otevřených standardů a partnerských ekosystémů, které sdílejí naše hodnoty smysluplného účelu, inkluze a zmocnění (Meaningful Purpose, Inclusive and Empowered). 
Více na www.se.com.