Služba Bolt Food nově expanduje i do české verze AppGallery. S telefony Huawei si teď jídlo pohodlně nakoupíte přímo z domova

Společnost Bolt, která je nejlépe známá díky své populární stejnojmenné přepravní aplikaci, přichází s další novinkou pro aplikační obchod AppGallery. Na Huawei Mobile Services (HMS) telefonech mohou nyní zájemci využít službu pro rozvoz jídla Bolt Food. Společnost rozšířila dostupnost této aplikace do 10 evropských zemí včetně České republiky a Slovenska.

Bolt byla jednou z prvních důležitých značek, která se do AppGallery společnosti Huawei připojila hned od začátku. Samotná dopravní aplikace se těší mezi uživateli velkému zájmu. Stáhly si ji již přes čtyři miliony uživatelů. Také Bolt Food zaznamenal raketový start. Jen během prvního týdne si ji v Česku stáhly desítky tisíc uživatelů. 

Společnost Bolt si vybudovala silnou reputaci jako jedna z nejrychlejších, nejbezpečnějších, nejspolehlivějších a cenově nejvýhodnějších služeb. Rozšíření působnosti na HMS telefony s aplikačním obchodem AppGallery jí pomohlo v dalším výrazném růstu. AppGallery je v současnosti třetí největší platformou na světě s 360 miliony aktivních uživatelů měsíčně (MAU). Jen v Evropě rostla AppGallery meziročně o 61,5 % na více než 42 milionů uživatelů.

Zákazníci si Bolt Food na AppGallery vyžádali 

Spuštěním aplikace Bolt Food v AppGallery obě společnosti přímo reagují na potřeby spotřebitelů v době, která se vyznačuje bezprecedentní poptávkou po tomto typu služeb. Na AppGallery se za poslední dobu nashromáždilo více než dva tisíce žádostí uživatelů právě o aplikaci Bolt Food.

Díky mobilním technologiím se rozvoz jídla a potravin během několika let rapidně změnil. Globální pandemie však tuto změnu ještě urychlila, zejména pokud jde o přístup spotřebitelů k jídlu s sebou.

Aplikace Bolt Food je dostupná ve dvaceti zemích, kde během jediného roku dosáhla rychlého růstu. Celkem ji mohou využívat zákazníci ve 40 městech po celé Evropě a Africe.

Prioritou Bolt Food na velmi konkurenčním trhu je poskytovat dostupné, ale trvale vysoce kvalitní služby. Tato filozofie je plně v souladu s dopravní službou Bolt, která je známá nabídkou jízd za nejnižší ceny. Odhaduje se, že náklady společnosti Bolt na dodávku potravin jsou obvykle až o 25 % nižší než u konkurence. To z Bolt Food dělá pro uživatele skvělou volbu už jen kvůli nejnižší ceně. 

Společnost Bolt však zašla ještě dál. Díky svým zkušenostem z poskytování dopravních služeb dokázala zajistit, že i při nízkých cenách poskytuje rychlé a na rozdíl od jiných služeb i vždy předvídatelné a spolehlivé doručení jídla. 

Součástí popularity aplikace Bolt v AppGallery je také schopnost přijmout „globální“ strategii společnosti Huawei, která se zaměřuje na rozvoj vztahů s poskytovateli aplikací, jejichž řešení jsou navržena tak, aby lidem nabízela vysoce kvalitní a místně orientované služby. Společnost Bolt prokázala podobný přístup, při kterém se vždy orientuje na potřeby místních zákazníků, pokud jde jak o celkovou uživatelskou zkušenost, šíři výběru, rychlost dodání, tak i cenu. Běžná nabídka je navíc často podporována i speciálními akcemi a slevami. 

Podpora poskytovatelů aplikací ze strany Huawei

Bolt Food je první aplikace svého druhu na lokálním trhu, která byla plně integrována do HMS. Stejně jako mnoho dalších byla vytvořena speciálně pro miliony spotřebitelů využívajících nejnovější HMS telefony společnosti Huawei, jako jsou řady P40 nebo Mate 40 nebo Mate 30.

Bolt a Huawei i dále spolupracují na tom, aby aplikaci představili co největšímu počtu uživatelů AppGallery. Chystá se řada propagačních kampaní zaměřených právě na spotřebitele, připravují se specializované úvodní obrazovky, bannery, push notifikace, nová klíčová slova ve vyhledávání v rámci AppGallery a další akce zacílené i na zvýšení míry prokliku. Kampaně budou probíhat v regionu střední a východní Evropy a severských zemí i ve vybraných zemích v západní Evropě a po celém světě. Tuto aktivitu dále podpoří komplexní reklamní kampaň společnosti Huawei propagující aplikaci Bolt Food v aplikacích třetích stran i v nativních aplikacích společnosti Huawei. Následovat budou například společné kampaně na sociálních sítích.

Podpora společnosti Bolt a aplikace Bolt Food odráží závazek společnosti Huawei pomáhat značkám a vývojářům společně růst a dosáhnout obchodního úspěchu prostřednictvím AppGallery. Bolt Food si už nyní můžete stáhnout z AppGallery.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 33letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je