Kärcher představuje profesionální řadu produktů na bateriový pohon

  • Vlajkovým produktem je první profesionální bateriový vysokotlaký čistič, který lze napájet hned dvěma bateriemi současně
  • Baterie Battery Power a Battery Power+  jsou vybaveny přehledným LCD displejem a technologií reálného času
  •  Jsou odolné proti nárazu, vodotěsné  mimořádně výkonné a až o 50 procent rychleji nabité než lithium-iontové baterie běžně dostupné na trhu

Praha, 3. května 2020 – Bateriový pohon je trendem současnosti a získává si stále větší oblibu v různých oblastech použití. Společnost Kärcher, která nabízí bateriové produkty ve svém portfoliu více než 30 let, aktuálně představuje širokou nabídku AKU techniky pro profesionály.

Kdo se rozhodne používat bateriovou techniku, má dnes již velký výběr v oblasti produktů pro dům a zahradu v řadě Kärcher Home & Garden. S bateriovým programem Kärcher Battery Power+, výhradně připraveným pro potřeby profesionálů, je nyní možné vybírat mezi produkty určenými pro profesionální úklid či údržbu a úpravu zeleně.  Je k dostání ve dvou platformách (18 V nebo 36 V) a srdcem samotných baterií jsou lithium-iontové články, které dodávají ten správný výkon pro každé zařízení.

Baterie Battery Power a Battery Power+ jsou navrženy pro co nejefektivnější využití. Jsou odolné proti nárazu, vodotěsné (IPX5), mimořádně výkonné a až o 50 procent rychleji nabité než lithium-iontové baterie běžně dostupné na trhu.  Je možné tedy například využít jednu baterii pro celé portfolio AKU pomocníků. Vestavěná elektronika se neustále stará o stav baterie a dokáže zamezit jejímu přetížení, přehřátí, nebo naopak hlubokému vybití. Baterie jsou vybaveny přehledným LCD displejem a technologií reálného času, díky které je vždy vidět aktuální kapacita baterie v procentech, během práce je na displeji zobrazen zbývající čas výdrže baterie v závislosti na připojeném zařízení a při nabíjení zbývající čas do plného dobití baterie, to vždy na minutu přesně.   

Profesionální bateriová úklidová technika

V produktové řadě úklidové bateriové techniky pro profesionály naleznete například AKU vysavače, které si poradí se suchými i mokrými nečistotami, nebo kompaktní podlahové mycí stroje s odsáváním nečistot pro suché a neklouzavé podlahy ihned po vyčištění. Vlajkovým produktem je první profesionální bateriový vysokotlaký čistič Kärcher HD 4/11 C, který lze napájet hned dvěma bateriemi současně, to zaručuje vysoký čisticí výkon a dlouhou dobu chodu.

Bateriová zahradní technika – řešení pro parky a města 

Dalšími produkty pro profesionální použití je komplexní nabídka zahradní techniky s bateriovým napájením a 36V technologií. Tyto stroje nabízejí stejně silnou alternativu k zařízením poháněných benzinovým motorem i v segmentu péče o parky a čistotu měst, navíc mají nulové CO2 emise, nižší vibrace, nižší náklady na údržbu a jsou připraveny k provozu během pár sekund. Další výhodou je jejich nižší hlučnost, která se osvědčí při používání v oblastech citlivých na hluk jako jsou např. obytné oblasti, okolí škol a nemocnic. Bateriová sekačka, motorová pila nebo fukar na listí jsou jen příklady z celé řady bateriové zahradní techniky pro profesionály od společnosti Kärcher.