Jak dopadl souboj fitness náramků HONOR Band 6 vs. Huawei Band 6 vs. Xiaomi Mi Band 6 vs. Samsung Galaxy Fit 2?

[Praha, 12. května 2021] – Prodeje horké novinky fitness náramku HONOR Band 6 oficiálně odstartovaly a první reakce na něj jsou více než pozitivní! Maže totiž hranice mezi definicí fitness náramku a chytrých hodinek, a to nejen díky velkému 1,47palcovým AMOLED displeji, dlouhou výdrží baterie až 14 dní, ale i širokou nabídkou funkcí pro měření zdraví a sportovních aktivit. Navíc vás dostane svým elegantní a ikonickým designem! Jak si nový fitness náramek HONOR Band 6 vede oproti konkurenci?

Skvěla výdrž baterie až 14 dní s bleskovým rychlonabíjením

HONOR Band 6 disponuje baterií, která rozhodně nezklame! S výdrží až 14 dní na jedno nabití se nemusíte bát, že se jen tak vybije. Při větší zátěži funkcí vás podrží dlouhých 10 dní na 1 nabití. A co víc, díky jeho rychlonabíjení mu stačí pouze 10 minut, aby vám baterie vystačila na další 3 dny. Na 100 % ho dostanete už za pouhých 80 minut!

Parádní 1,47palcový AMOLED displej o 148 % větší než u jeho předchůdce

HONOR Band 6 už na první pohled vyniká svým barevným 1,47palcový AMOLED displeje v rozlišení 194 x 368 PPI. V porovnání s předchozí generací je tak jeho obrazovka o 148 % větší pro ještě jasnější a lepší vizuální zážitek. Stejně kvalitní displej může nabídnout pouze Huawei Band 6. Konkurenční fitness náramek Xiamomi Mi Band 6 má 1,56palcový podlouhlý tvar obrazovky s rozlišením 152 x 486 PPI a Samsung Galaxy Fit 2 s 1,1“ displejem o rozlišení 126 x 294 PPI.

10 režimů cvičení pro sportovce pokročilé a začátečníky

HONOR Band 6 nabízí 10 nejoblíbenějších tréninkových režimů, jako venkovní / vnitřní běh, venkovní / vnitřní cyklistiku, plavání nebo veslování včetně univerzálního režimu libovolného tréninku. Bude zaznamenávat váš počet kroků, vzdálenost, spálené kalorie, tempo nebo srdeční tep v reálném čase. 

Ikonická designovka, co doplní váš outfit pro každou příležitost

HONOR Band 6 sklízí úspěch i díky svému ikonickému designu. Hodit se bude perfektně k vašemu každodennímu outfitu, a to i díky možnosti si přizpůsobit ciferník dle vaší nálady. V aplikaci zdraví jich najdete nespočet! Jeho silikonový pásek pak zaručuje maximální komfort při celodenním nošení. 

HONOR Band 6 je právě k dostání ve 3 barevných provedeních, Meteorite Black, Coral Pink a Sandstone Grey, za velmi příjemnou cenu 1 299 Kč. 

Sledujte HONOR na sociálních sítích

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK%

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk