BILLA startuje věrnostní kampaň pro členy BILLA Bonus Clubu s rakouskou značkou Vossen

  • Na 2 650 000 aktivních členů BILLA Bonus clubu mohou ode dneška směnit své klubové body za značkové ručníky a osušky Vossen
  • Limitovanou nabídku zatraktivňuje voucher v hodnotě 100 € na wellness pobyt do partnerských hotelů společnosti Connex po celé Evropě
  • Akce bude probíhat na všech prodejnách BILLA od 26. května do 20. července 2021

Letošní druhá věrnostní kampaň pro členy BILLA Bonus clubu je tu. Odměnou za členství jsou tentokrát značkové ručníky tradiční rakouské značky Vossen, které zákazníci mohou ode dneška vyměnit za své nasbírané body. V rámci kampaně získají zákazníci i bonus v podobě voucheru v hodnotě 100 € na wellness pobyt pro dvě osoby v partnerských hotelech společnosti Connex po celé Evropě, který získají při koupi setu ručníků nebo koupelnové osušky. 

Rodina 2 650 000 členů BILLA Bonus clubu může nyní čerpat nejen ze stávajících benefitů, které jim měsíčně šetří až 40 000 000 korun měsíčně, ale v rámci speciální kampaně se nyní mohou vybavit hned několika produkty rakouské značky Vossen – setem dvou froté ručníků o rozměrech 50 x 100 cm anebo koupelnovou osuškou o rozměru 67 x 140 cm. Osušky a ručníky disponují nejvyšší savostí, technologií Airpillow, jsou lékařsky testovány a zaručují o 90 % méně chloupků. Obojí zboží je dostupné ve čtyřech moderních barvách – bílé, hnědé, tyrkysové a liliové.

„Počet zákazníků BILLA Bonus clubu se nám za posledních 10 měsíců rozrostl na 2 650 000 členů. Díky členství v našem klubu a „zeleným cenám“ zákazníci každý měsíc šetří na 40 000 000 Kč a čerpají množství dalších výhod. Nyní jim chceme dát příležitost směnit nasbírané body za něco praktického, proto přicházíme s nabídkou kvalitních značkových ručníků a a osušek do koupelny. Značka Vossen existuje na trhu už od roku 1925 a jejich zboží patří mezi prvotřídní. Věříme proto, že se bude u zákazníků před obdobím dovolených těšit oblibě, “ říká David Pála, online marketing a Loyalty club manažer společnosti BILLA ČR.

Set dvou ručníků členové BILLA Bonus získají už za 400 bodů a doplatek 259,90 Kč. Osuška bude k dostání za stejný počet bodů a výši doplatku, tedy 400 bodů a 259,00 Kč. Nabídka platí pouze pro členy BILLA Bonus clubu, zboží nebude možné koupit za plnou cenu bez užití bodů z karty. Voucher na wellness pobyt, který zákazníci obdrží při koupi setu ručníků nebo osušky, je platný až do 31.prosince 2023.

Jak se stát členem BILLA Bonus clubu?

V případě, že ještě nejste členem BILLA Bonus clubu, stačí vyplnit registrační formulář u pokladny, kde po vyplnění dostanete ihned věrnostní kartu. Registraci je možné udělat rovněž přes mobilní aplikaci BILLA Czech. Dále stačí už jenom nakupovat v BILLE a sbírat body. Při každém nákupu od 50 Kč získáte 1 BILLA bod. Další body jsou automaticky přičítány za každých 50 Kč nákupu. Stav bodů na kontě nebo informace o slevách či novinkách je možné sledovat přímo ve stažené mobilní aplikaci nebo na webových stránkách www.billa.cz

Pro více informací prosím kontaktujte:

Dana Bratánková

Manažerka korporátní komunikace / Tisková mluvčí

REWE GROUP Česká republika, BILLA, spol. s r.o.

Mobil: +420 606 099 607

E-mail: d.bratankova@billa.cz

BILLA ČR je součástí skupiny REWE International AG. Na českém trhu působí od roku 1991. S obratem ve výši 36,5 mld. Kč (2020), s 240 prodejnami a více než 6 500 zaměstnanci je BILLA lídrem na trhu supermarketů. Na průměrné prodejní ploše 900 m2 nabízí široký výběr produktů známých i privátních značek. Velký důraz je kladen na čerstvý sortiment, jako jsou lahůdky, pečivo, ovoce a zelenina, mléčné produkty, maso a chlazené produkty. 

Společnost BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří již 72 % jejího celkového obratu. České potraviny jsou také součástí privátních značek řetězce BILLA – Vocílka, Česká farma, BILLA BIO, BILLA, BILLA Premium, BILLA Easy, BILLA BON VIA, Today, Clever, Vives, ZOO ROYAL nebo Milora. Úspěch privátních značek BILLA potvrzují i ocenění v soutěži Volba spotřebitelů 2020, ve které se na 1. místě umístilo hned 12 produktů z 5 produktových řad společnosti BILLA. Privátní značka masa a masných produktů získala nedávno také ocenění Nejdůvěryhodnější značka 2020 a titul Czech Superbrands 2021 v kategorii masa a masných produktů. 

REWE International AG je lídrem na rakouském trhu v oblasti prodeje potravinového a drogistického zboží a jedním z největších zaměstnavatelů v Rakousku. Ve 3 694 prodejnách v Evropě zaměstnává téměř 80 000 pracovníků. 

REWE International AG je součástí německé REWE Group, která působí ve 13 zemích Evropy a patří k nejvýznamnějším evropským maloobchodním skupinám a prodejcům rodinných dovolených. 

REWE International AG se sídlem v rakouském Wiener Neudorf provozuje obchodní společnosti BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA a ADEG a řadu vlastních produktových značek. V segmentu supermarketů má prodejny v 7 zemích střední a východní Evropy.