realme opět posouvá hranice a představuje první bezdrátové magnetické nabíjení pro Android

28. července 2021 – Praha, Česká republika – realme, nejrychleji rostoucí značka mobilních telefonů na světě, přichází s první bezdrátovou magnetickou nabíječku pro smartphony s operačním systémem Android. Nese název MagDart a bude slavnostně představena 3. srpna. 

Cílem realme je přinášet převratné technologie mladým uživatelům po celém světě. Přesně takovou technologií je i MagDart, nejrychlejší bezdrátová magnetická nabíječka na světě a první svého druhu v telefonech s Androidem, která by měla uspíšit posun do éry rychlého mobilního nabíjení. Už v roce 2020 realme představilo dosud nejrychlejší „klasické“ mobilní 125W SuperDart nabíjení a MagDart bude podobně velkou událostí ve světě bezdrátovém.

Poprvé bude využito v telefonu realme Flash, který výrobce rovněž ukáže během srpnového eventu. Zároveň realme představí mobilní příslušenství, které spolu s novinkou mezi telefony vytvoří celý ekosystém nabíjený pomocí MagDart.

Slavnostní uvedení této technologie proběhne 3. srpna 2021 od 14:00 na oficiálních platformách realme, tedy Youtube, Twitteru a Facebooku. Nezapomeňte se dívat!

O značce realme 

realme je značka, která se specializuje na poskytování kvalitních technologických produktů a služeb pod inspirativním heslem Dare to Leap. Produkty realme chtějí povzbudit mladé lidí ke ‘Skoku vpřed’ ve využívání nejnovějších technologií a designu. realme působí na 61 trhů po celém světě včetně Číny, jihovýchodní Asie, jižní Asie, Evropy, Ruska, Austrálie, Středního východu a Afriky a má globální základnu s více než 50 miliony uživatelů. Za 12 měsíců od vstupu na český trh se vypracoval do TOP 4 nejdodávanějších značek a dle dat výzkumné společnosti Canalys vykázal ohromující meziroční nárůst o 4104 procent.