Air France a KLM prodlužují opatření týkající se plně flexibilních letenek do 31. března 2022

Od začátku COVID krize dělají společnosti Air France a KLM vše pro to, aby svým zákazníkům pomohly a umožnily jim naplánovat si cestu s naprostým klidem. Zákazníci Air France & KLM mohou změnit svou rezervaci nebo získat zpět peníze bez jakýchkoliv nákladů a bez prokazování až do dne odletu. Tato obchodní opatření, dříve platná pro cesty do 31. prosince 2021, byla nyní prodloužena do 31. března 2022.


 Zákazníci, kteří vlastní letenky Air France nebo KLM platné pro cestu do 31. března 2022, tak budou moci: 


– změnit svou rezervaci bez jakýchkoliv nákladů s možností změnit datum a/nebo destinaci letenky bez ohledu na tarifní podmínky, 

– požádat o vrácení peněz v plné výši. Pokud tarifní podmínky letenky neumožňují vrácení peněz, bude vystaven poukaz na kredit s platností jeden rok, o jehož vrácení lze kdykoli požádat.


Tato opatření platí do dne odletu prvního letu. Zákazníci, kteří si rezervovali let přímo u společnosti Air France nebo KLM, mohou změnit svou rezervaci nebo požádat o vrácení peněz přímo on-line na stránkách airfrance.com / klm.com nebo prostřednictvím středisek pro styk se zákazníky. Zákazníci, kteří si letenku rezervovali prostřednictvím cestovní kanceláře, se mohou obrátit na své prodejní místo.


Úplné informace o těchto obchodních opatřeních jsou k dispozici na všech prodejních místech společnosti Air France / KLM a jsou k nahlédnutí na airfrance.com / klm.com.


Airfrance.com: Air France Protect: our commitment to making your trip safe and flexible
KLM.com: KLM FAQ – Rebooking and cancellation of your flight – KLM