Práce i hraní her s výkonnými monitory Lenovo

Společnost Lenovo na veletrhu Tech World 2021 představila nejnovější přírůstky do svého širokého portfolia monitorů, včetně zcela nového profesionálního displeje ThinkVision™ P27u-20 a dvou nových herních monitorů, Lenovo G27e-20 a Lenovo G24e-20.

Rozšiřte svůj pracovní prostor o nový prémiový monitor ThinkVision P27u-20, který nabízí duální široký barevný gamut (99,1 % DCI-P3, 99,5 % Adobe RGB) s továrně kalibrovanou přesností barev. Monitor je určen pro efektivní multitasking a nabízí možnost připojení Intel® Thunderbolt™ 4. ThinkVision P27u-20, který je kompatibilní s Energy Star 8.0 poskytuje detailní ostrost na 27palcové obrazovce IPS s ultra vysokým rozlišením (3840×2160) a podporou VESA® Certifikace DisplayHDR™ 400 pro realistický jas
a tmu.

Hybridní práce je aktuálním tématem a podle nedávného průzkumu společnosti Lenovo až 88 % respondentů očekává, že budou alespoň částečně pracovat z domova, což vyžaduje maximální efektivitu práce.

A picture containing timeline

Description automatically generated

Monitor P27u-20 funguje jako hub pro dokování ostatních zařízení jedním kabelem s více porty USB 3.2, včetně vstupu a výstupu Thunderbolt 4, které přenáší data rychlostí až 40 Gb/s a napájí notebook až 100 W1. Výstupní port USB-C s výkonem až 27 W2 může nabíjet váš smartphone nebo jiné kompatibilní zařízení. Integrovaný ethernetový port RJ45 umožňuje rychlé připojení k síti s podporou Intel® vPro® pro lepší správu sítě a dodatečné zabezpečení. Kromě možnosti dokování jediným kabelem obsahuje P27u-20 integrované reproduktory pro snadnější spolupráci s videem v kombinaci s webovou kamerou, stejně jako nedávno představený ThinkVision MC503.

ThinkVision se zaměřil na snazší a intuitivnější uživatelské prostředí. Software ThinkColour poskytuje jednoduché grafické rozhraní pro správu nastavení monitoru a funkce KVM nabízí snadné přepínání mezi duálními vstupy pro PC pomocí jediného tlačítka. Kromě toho je plně zajištěna ergonomie zvedání, naklánění a otáčení4, aby bylo dosaženo co nejpohodlnější polohy pro práci. ThinkVision také podporuje cíle Lenovo týkající se udržitelnosti se 100 % recyklovatelnými obaly.

Užijte si vizuální zážitek ze sledování filmů, nebo hraní a zároveň šetřete své oči díky technologii slabého modrého světla. Lenovo představuje novou řadu herních monitorů řady G navržených pro hraní a práci, monitor Lenovo G27e-20 a monitor Lenovo G24e-20. Ideální pro studenty a hráče, kteří chtějí vysokou kvalitu za přívětivou cenu.

A picture containing text, electronics, display, light

Description automatically generated

Monitor Lenovo G27e-20 je dodáván v odstínu Raven Black

Díky prémiové technologii AMD FreeSync™5 pro plynulý zážitek s nízkou latencí jsou oba displeje schopné dosáhnout 1ms odezvy pohyblivého obrazu (MPRT) 6, tím jsou objekty na obrazovce jasnější
a ostřejší.

Ať už hrajete hry nebo sledujete akční filmy, 100 Hz obnovovací frekvence s možností taktování až na 120HZ na obou monitorech vám pomůže docílit ideální plynulosti pohybu. Nový Lenovo G27e-20 je dodáván ve velikosti 27 palců a Lenovo G24e-20 23,8 palců s barevným výkonem, 300 nitů jasu a 95 % sRGB pro vyšší přesnost barev. Oba VA displeje nabízejí rozlišení Full HD (1 920 x 1 080) a jak napovídá název, VA panely využívají vertikálně uspořádané tekuté krystaly, které se při osvětlení naklánějí a ovládají barvy a kontrast z různých pozorovacích úhlů. Inovativní softwarová platforma Lenovo Artery navíc poskytuje uživatelům jednoduché grafické rozhraní pro rychlé ovládání.

A picture containing text, monitor, electronics, display

Description automatically generated

Nakloňte monitor Lenovo G24e-20 pro pohodlnější hraní a menší namáhání očí a krku

Hráči tráví hodiny před svými obrazovkami, což má za následek únavu očí. Lenovo přináší zdravá řešení a chytřejší technologie pro všechny a to tím, že snižuje modré světlo jak u prémiových monitorů, tak
u monitorů nižší cenové třídy, jako je nová řada G. Herní monitory s certifikací Lenovo Eyesafe® mají vestavěnou technologii přirozeného slabého modrého světla, která pomáhá chránit spotřebitele a snižuje namáhání očí bez zkreslení barev nebo kompromisů ve vizuální kvalitě. Společnost Eyesafe potvrdila, že Lenovo má nejvíce certifikovaných Eyesafe produktů na trhu. 

Pro více informací navštivte webové stránky Lenovo

Ceny a dostupnost7:

Dostupný odCena 
ThinkVision P27u-20Prosinec 2021Bude stanovena
Lenovo G27e-20Jaro 2022Bude stanovena
Lenovo G24e-20Jaro 2022Bude stanovena

1 Minimální nabíjecí výkon je 65 W, maximální nabíjecí výkon je 100 W. Nabíjení bude záviset na připojeném zařízení.

2 Maximální nabíjecí výkon je 27 W. Skutečný nabíjecí výkon se bude lišit podle zařízení.

3 Webkamera MC50 je podporována na současné generaci monitorů ThinkVision řady P a T „-20“

4 Rozsah zdvihu je 135 mm, úhel náklonu je 35 stupňů dozadu a 5 stupňů vpředu, vertikální úhel otočení je 90 stupňů, horizontální úhel otočení je 45 stupňů vlevo a vpravo

5 Technologie AMD FreeSync ™ vyžaduje grafiku AMD Radeon ™ a displej, který podporuje technologii FreeSync certifikovanou AMD. Technologie AMD FreeSync ™ Premium přidává požadavky na povinnou kompenzaci nízké snímkové frekvence a obnovovací frekvenci alespoň 120 Hz při minimálním rozlišení FHD. Technologie AMD FreeSync ™ Premium Pro přidává požadavky na displej, aby splňoval testy shody AMD FreeSync Premium Pro. Úplné podrobnosti najdete na www.amd.com/freesync. Před zakoupením si ověřte možnosti u výrobce systému.

6 Povolením MPRT deaktivujete AMD FreeSync a můžete si všimnout zanedbatelného blikání.

7 Ceny nemusí zahrnovat daň, dopravu nebo možnosti a mohou se změnit bez předchozího upozornění; platí další podmínky. Ceny distributorů se mohou lišit. Termíny se mohou lišit podle geografie a produkty mohou být k dispozici pouze na vybraných trzích. Všechny nabídky závisí na dostupnosti. Lenovo si vyhrazuje právo kdykoli bez předchozího upozornění změnit nabídky produktů, funkce a specifikace.