Anytime carsharing uvádí na trh novou službu určenou pro firmy.  Vhodná je pro pracovní cesty i jako benefit

Praha, 15. září 2021 – Anytime carsharing, přední hráč na poli služeb sdílených vozů, představuje novou službu pro firmy nazvanou Anytime Business. Firma s ní získává k dispozici stovky spolehlivých vozů, zcela bez závazku. Anytime Business je služba vhodná pro všechny typy společností. Ideální je zejména pokud firma potřebuje firemní auta jen občas a je pro ni zbytečné draze je pořizovat a udržovat firemní flotilu. Zaměstnancům pak může nabídnout pohodlný a dostupný způsob přepravy, a to i jako benefit pro soukromé použití. Sdílení aut přináší firmám jak ekonomické, tak ekologické výhody.

„Anytime roste, nedávno jsme přidali dalších 190 vozů a máme jich nyní 500. Vzhledem k rostoucí popularitě mezi zákazníky, kteří využívají naše vozy k cestám na výlety, za sportem, kulturou, nákupy či jako druhý vůz v rodině, jsme logicky přišli s rozšířením nabídky i pro firemní klientelu. Pro firmy to neznamená žádný závazek. Klidně mohou jeden měsíc využít službu pro 5 jízd a další měsíc třeba pro 500 jízd,“ říká Milan Beutl, ředitel českého zastoupení Anytime.

Využití sdílených aut je pro firmu jednoduché. Anytime vytvoří firemní profil, kam přidá zaměstnance firmy, které následně může firma upravovat. Uživatel služby si pak může libovolně přepínat mezi firemním a soukromým profilem a firma pak dostává pravidelné výpisy služebních jízd, kde vidí informace o všech jízdách, včetně vzdálenosti, času jízdy, ceny a jména řidiče. Vše je možné rychle vyřešit na business.anytimecar.cz.

Zákazníci si u Anytime chválí jednoduchou online registraci, možnost rezervace vozu 24 hodin denně, parkování v parkovacích zónách zdarma po ukončení rezervace, zahrnutí nákladů na palivo v ceně služby. Cestovat pak zaměstnanci mohou po celé České republice a k dispozici je jim 24/7 zákaznický servis a asistenční služba.

V době boje o zaměstnance a budování ekologické firemní kultury tento způsob dopravy mohou využít jako zaměstnanecký benefit, který navíc šetří životní prostředí. Tento fakt je pro mnoho zaměstnanců v současnosti také velmi důležitý.

Využívání carsharingu v ČR roste a sdílenými auty dnes v Praze jezdí přes 11 % obyvatel. Jedná se o 4% nárůst oproti roku 2019, kdy tyto služby využívalo necelých 7 %. Roste i Anytime carsharing, který dále rozšiřuje svůj vozový park. K oblíbeným vozům Toyota Yaris a Toyota Corolla Hatchback přidal dalších 190 automobilů. Jedná se o 120 vozů Toyota Corolla Combi a 70 Toyota C-HR, opět s hybridním pohonem, automatickou převodovkou a parkovací kamerou. Ve službě Anytime carsharing je tak nyní k dispozici již 500 vozů.