O2 nově u tarifů pro mladé aktivuje 5G a tarif You NEO zrychlí na dvojnásobek. Tváří kampaně bude Ben Cristovao a Pam Rabbit

15.9.2021

5G automaticky součástí všech tarifů YOU

Neomezený tarif YOU NEO nabídne dvojnásobnou rychlost od 15.11. 2021

Noví zákazníci získají slevu 50 Kč měsíčně u nejoblíbenějších tarifů

Součástí nabídky jsou i výhodné balíčky vybraného HW spolu s jedním z tarifů NEO

Nabídka platí do 31.10. 2021 a je určena pro osoby do věku 26 let

Tváří kampaně je opět Ben Cristovao, po jehož boku se objeví talentovaná Pam Rabbit

Operátor O2 se začátkem nového školního roku vylepšuje svou nabídku pro zákazníky mladší 26 let. Noví zákazníci získají slevu 50 Kč měsíčně na nejoblíbenější varianty tarifů. V nabídce se také objeví speciální nabídka notebooků, telefonů a příslušenství. Tarify YOU podpoří kampaň, pro kterou vznikl i společný klip s Benem Cristovao a talentovanou Pam Rabbit.

“Mladá generace rozumí moderním technologiím a být online je jejich životní styl. Proto jsme se rozhodli aktivovat síť 5G pro všechny tarify z nabídky YOU. Připravili jsme několik novinek a především jsme dvojnásobně zrychlili internet u tarifu YOU NEO,” vysvětluje ředitelka mobilního segmentu v O2, Silvia Cieslarová.

I zákazníci, kteří si zvolili tarif YOU NEO s neomezenými daty a omezenou rychlostí stahování, přitom mohou využít některých výhod sítí páté generace. Kromě vysokých rychlostí stahování k nim totiž patří i rychlejší odezvy nebo daleko větší kapacita sítě. ” V případě, že se bude zákazník nacházet na místě s vysokou koncentrací lidí, třeba na koncertě, a místo bude pokryté 5G, bude jeho zákaznická zkušenost s mobilním internetem lepší, bude-li na 5G síti než na 4G,” tvrdí Cieslarová.

Nejoblíbenější tarify pro mladé lidi, YOU NEO a YOU 20 GB, jsou nyní zvýhodněny slevou 50 korun měsíčně pro nové zákazníky. Neomezený tarif pro ně bude dostupný za 699 korun měsíčně a tarif YOU 20 GB za 499 korun měsíčně. S nejlevnějším tarifem YOU 5 GB pak získá zákazník 5 GB dat a neomezené SMS za 399 korun měsíčně. Kromě toho O2 nabízí také Můj první tarif vhodný pro nejmladší uživatele, který zahrnuje 120 volných minut volání do všech sítí v ČR, neomezené SMS do sítě O2 a 1 GB dat za 299 korun měsíčně.

.

„Pro ty, kteří si vyberou jeden z tarifů YOU, je navíc přichystána atraktivní nabídka vybraných zařízení, která korespondují s aktivací 5G sítě. V nabídce tak mladí zákazníci naleznou Xiaomi Note 10 5G, iPhone 12 mini 5G či nezbytné notebooky,” dodává Silvia Cieslarová. Zařízení si mohou pořídit zákazníci na splátky bez navýšení po ověření jejich úvěruschopnosti.

Pořízení tarifů YOU je podmíněno věkem, zájemce nemusí být studentem. K uzavření smlouvy tak stačí předložit průkaz totožnosti, podle něhož zákazník splňuje věkový limit do 26 let. V případě školáků a studentů mladších 18 let může tarif pořídit jejich zákonný zástupce.

Mentor a nová tvář, Ben a Pam

Novou nabídku podpoří stejně jako v předchozích dvou letech mediální kampaň s hudebními tvářemi. Po zpěvákovi Tome Princovi a skupině John Wolfhooker přebírá štafetu talentovaná Pam Rabbit.

.

Máme velkou radost, baví nás propojování mladých talentů s dnes již ostříleným hudebníkem Benem Cristovao. V rámci kampaně YOU jsme nyní podpořili vznik klipu ‘We´re all gonna fly’ a věříme, že to bude po hitech „Návyková“ s Tome Princem a „Tidal Wave“ s Johnem Wolfhookerem další oblíbený počin. Na předešlé úspěchy chceme navázat, ale zároveň se nebojíme experimentovat s mladými, neokoukanými tvářemi, a proto nabídne spolupráce Bena a Pam opět něco jiného,” popisuje ředitel marketingové komunikace a brandu v O2 David Daneš.

Společný singl nazvaný “We´re all gonna fly“ odstartuje celou kampaň a bude tvořit hudební i vizuální složku chystaných spotů. Pam Rabbit a Ben Cristovao jsou také hlavními tvářemi všech vizuálů.

„Baví mě, že se nám povedlo udělat vždycky žánrově úplně jiný song a po producentovi a kapele jsme teď spojili síly s Pam. Je strašně zajímavá a hodně jí fandím v její cestě. Klip je úlet, Honza Strach je neskutečnej profík a vůbec nechápu, že jsme takovej klip zvládli natočit za den. Taky bych chtěl ocenit volnou ruku, kterou nám tým O2 nechal a věřil, že nápad na klip je silnej. To se u klientů často nestává a chtěl bych za to poděkovat,“ popisuje svoje nadšení Ben a Pam Rabbit dodává: „Spolupráce s Benem byla skvělá a hlavně pohodová. Dali jsme si noťas a studiový gear doprostřed pokoje na zem a nahrávali až do rána. Klip se nahrával u Filipa Vlčka a protože se kluci znají, bylo to fakt easy.“

Nabídku pro mladé, které je těžké zasáhnout klasickými reklamními formáty, podpoří kampaň #rozjedtoposvem doprovázena gamifikovaným AR filtrem a challenge, ve které se budou soutěžící snažit dosáhnout „rychlosti 5G“. S kampaní se veřejnost setká na sociálních sítích jako jsou TikTok, Youtube nebo Instagram.

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.