Tvůrci digitálního obsahu mohou nyní zachytit svoji kreativitu a zůstat v tvůrčím procesu díky novému řešení společnosti Western Digital

Nové řešení pro rostoucí komunitu kreativců po celém světě: SSD disk WD Blue™ SN570 NVMe™

San José, Kalifornie/Praha, 5. října, 2021 – podle nedávno zveřejněného výzkumu* se více než 50 milionů lidí na celém světě identifikuje s tvrzením, že jejich profesní kariéra patří do kulturního a kreativního segmentu. Obsah pojmu ”tvůrce” se stále mění, zvlášť v době, která je poháněna novými technologiemi. Toto označení nyní přesahuje výtvarné umělce a filmaře a zahrnuje i tvůrce digitálního obsahu, designéry UI/UX, umělce a ilustrátory, podnikatele a všechny na volné noze, strojaře, architekty, studenty a další profese.

Uvedené profese zpracovávají velký objem dat ze svých nových projektů a přístup k rychlému a spolehlivému úložišti může významně zvýšit tvůrčí proces a zároveň jim přinést klidné spaní a umožní jim zůstat v tvůrčím napětí. Dnešní kreativní profesionálové mají vysoké požadavky, pracují v náročném pracovním zatížení a potřebují technologie, které jim zvýší jejich schopnosti a dovednosti, aniž by se museli strachovat, že se sníží rychlost ukládání dat nebo rychlost přenášení dat narazí na limity, případně 

že o svoji skvělou práci přijdou.

Western Digital jako globální leader datové infrastruktury uvádí na trh nové řešení pro rostoucí komunitu kreativců po celém světě: SSD disk WD Blue™ SN570 NVMe™. Nový interní flash disk je výkonným nástrojem pro upgrade stávajícího počítače nebo nástrojem pro optimalizaci počítače stavěného na mírů.

„Komplexní pracovní zatížení vyžaduje výkon a spolehlivost a vhodný typ úložiště může napomoci zjednodušit pracovní postupy a zvýšit produktivitu,” říká Eric Spanneut, vice prezident společnosti Western Digital pro zákaznická a podniková SSD. „Náš nový SSD disk WD Blue SN570 NVMe je navržen s ohledem na tvůrce a poskytuje rychlý výkon, ochranu dat a odolnost, která podpoří jejich kreativní vize.”

Pro podporu tvůrčí inspirace s každým nově zakoupeným SSD diskem WD Blue SN570 NVMe získá kreativec měsíční přístup ke službě Adobe Creative Cloud,** která nabízí používání nejlepších světových kreativních služeb a aplikací, jako je Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro a InDesign. 

„Ať doma nebo na cestách, lidé tvoří novým způsobem, který přináší vyšší nároky na jejich zařízení,” říká Marc Leibowitz, vicepresident pro globální strategická partnerství společnosti Adobe, a dodává: „V jednom týmu se společností Western Digital jsme schopni vybavit kreativce nástroji, které potřebují pro to, aby mohli udělat tu nejlepší práci, kdykoli a kdekoli je inspirace zastihne.”

Jiskřivá imaginace s SSD disky NVMe postavenými na míru

Nový SSD disk WD Blue SN570 NVMe je navržen pro odolnost a do malého rozměru vměstná vysoký výkon, který podpoří tok kreativních myšlenek a současně udrží nízkou spotřebu energie.

Mezi klíčové faktory SSD disku WD Blue SN570 NVMe SSD patří:

  • Technologie NVMe: Tvořte rychleji při nižší spotřebě energie. S rychlostí čtení až 3 500 MB/s (500GB‡‡ – 1TB‡‡ modely) může systém běžet až pětkrát rychleji než nejlepší SATA SSD disky Western Digital.
  • Vestavěná podpora: Pracujte s extra porcí jistoty a klidným spaním a používejte ovládací panel Western Digital® SSD Dashboard, který je ke stažení a který pomůže monitorovat stav disku, dostupnou kapacitu, teplotu a další funkce disku.
  • Tenký design: Šetřete místem díky jednostrannému SSD disku M.2 2280 PCIe® Gen3 x4 NVMe, který je ideální pro sestavení optimálního počítače pro kreativitu, ať už PC nebo notebooku.
  • Spolehlivost: Ochraňte svůj digitální obsah s jistotou po celou dobu od vytvoření až po uložení dat.

Cena a dostupnost

SSD disk WD Blue SN570 NVMe je nyní k dostání v internetovém obchodě Western Digital store a také u vybraných prodejců, resellerů a systémových integrátorů. 

Na disk je poskytována pětiletá omezená záruka.*** Kapacita disků je od 250 GB‡‡ až po 1 TB‡‡  a cena začíná na 1 145 Kč.

Více o produktovém portfoliu Western Digital WD Blue ZDE. Sledujte nás na sítích Facebook, Instagram a Twitter

* “Cultural and creative industries in the face of COVID-19: an economic impact outlook” publikováno od licencí UNESCO CC BY-SA 3.0

**Je vyžadováno individuální přdplatné, internetové připojení a Adobe ID. Dostupné v zemích, kde je možné individuální předplatné ke službe  Adobe Creative Cloud Individual Subscription. Nabídka je omezena na jednotlivce za nákup SSD disku  WD Blue SN570 NVMe; až pro pět na uživatelský účet Adobe, řídí se pravidly použití. Nabídka musí být využita do 31. října, 2023, a dokud nebude zásoba přístupových kódů vyčerpána. Western Digital si vyhrazuje právo změnit nebo ukončit tuto nabídku kdykoli a bez předchozího upozornění. Podmínky a ochrana osobních údajů na www.adobe.com/legal.

*** 5 let nebo limit TBW, co jastane dříve.

†1 MB/s = 1 milion bajtů za sekundu. Na základě interního tesstování, výkon se může lišit podle hostitelského zařízení, podmínkách používání, kapacitě disku a dalších faktorech

‡‡1 GB = 1 miliarda bajtů, 1 TB = 1 bilion bajtů. Vlastní  uživatelská kapacita může být nižší v závislosti na operačním prostředí. 

O společnosti Western Digital

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Jako lídr v oblasti datové infrastruktury společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní senzory až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami Western Digital®, G-Technology™, SanDisk® a WD®.