Do World of Warships přichází nové německé lodě

Dnes společnost Wargaming, vývojář a vydavatel nejpopulárnější bezplatné námořní bojové hry World of Warships na světě, spouští novou výbušnou aktualizaci plnou nových funkcí. Zahrnuje časově omezené tematické akce pro příšernou halloweenskou sezónu a také příjezd flotily nových německých bitevních lodí.

Vyrazte na moře na palubě zcela nových německých lodí

V rámci akce „Německé bitevní lodě: Část první se v předčasném přístupu objevují německé bitevní lodě úrovně III-IX, od BB Von der Tann sloužícího během první světové války až po Prinz Rupprecht IX. úrovně. Spotřební materiál, vyzbrojený smrtícími přesnými děly na hlavní baterii a řadou sekundárních dělových baterií na dlouhou vzdálenost, zahrnuje hydroakustické vyhledávání a tým pro rychlé řízení poškození s omezeným počtem nabití. Od VII. úrovně budou lodě vybaveny také torpédomety.

Úrovně III-IX těchto silných plavidel budou k dispozici v rámci  balíčků výměnou za německé žetony, nový dočasný zdroj získaný účastí na akci Osobní výzvy nebo získatelný ze zbrojnice. Na počest aktualizace byl také vylepšen přístav Hamburk.

V aukci bude včasný přístup k Schieffen X. úrovně, počínaje 1 000 dublony. Další podrobnosti o termínech a pravidlech aukce budou oznámeny dále v aktualizaci.

Trick or treat s novými a vracejícími se herními režimy

V nejnovější aktualizaci se objevuje od 21. Října  Twilight Hunt,  strašidelný halloweenský event stavící 16 hráčů proti sobě i proti Twilight Fleet ovládané AI na mapě Polygon. Cílem je získat co nejvíce bitevních bodů zničením nepřátelské armády v čele s hrůzostrašnou bossovou lodí Rasputin. Naskočte na palubu monster lodí Fangblade, Thornridge a Lobster-Eyed a užijte si ten nejstrašidelnější zážitek!

Od začátku až do konce aktualizace budou ve hře staré oblíbené operace Saving Transylvania a Sunray in Darkness.

A spousta dalších novinek…

V osobních výzvách musí hráči vyplnit požadavky na misi v každé tabulce osobních záznamů, aby postoupili do další části a získali ty šťavnaté odměny – uhlí a německé žetony, které lze použít k získání nových německých bitevních lodí plus řady kamufláží a vlajek .

Ponorky budou také k dispozici k pronájmu v náhodných bitvách, aby se tato třída otestovala v živém prostředí s novými změnami rovnováhy.

Veškeré detaily naleznete zde.

About World of Warships 

World of Warships is a free, historical, online combat PC game from Wargaming. With its massive fleet of most iconic war vessels, including four different ship classes and strategically designed environment, World of Warships provides the ultimate naval warfare gaming experience, suitable for everyone. Thanks to its largest collection of historically accurate ships available to play, World of Warships prides itself as a digital ship museum and a focal point for naval history enthusiasts. New thematic content and innovative game modes are being added on a regular basis, providing a diverse and exciting gameplay to its broad player base. 

One franchise – multiple platforms 

After the successful launch of World of Warships on PC, its unique gameplay and design has been adapted to bring free massive naval battles to other platforms with World of Warships: Legends available on PlayStation  and Xbox and World of Warships Blitz on iOS and Android mobile devices. Official website: http://www.worldofwarships.eu

About Wargaming

Wargaming is an award-winning online game developer and publisher headquartered in Nicosia, Cyprus. Operating since 1998, Wargaming has grown to become one of the leaders in the gaming industry with 5,500 employees and offices spread all over the world. Over 200 million players enjoy Wargaming’s titles across all major gaming platforms. Their flagship products include the massively popular free-to-play hit World of Tanks and the strategic naval action game World of Warships.

Official website: wargaming.com