Do Huawei AppGallery přichází RaiPay od Raiffeisenbank

Praha 14. října 2021 – Do AppGallery právě dorazila aplikace RaiPay, díky které bude platba telefonem Huawei mnohem snazší. Klienti této banky  budou moct s telefony Huawei snadno platit v obchodech nebo vybírat hotovost z bankomatů. Jedná se o další rozšiřování portfolia  bankovních aplikací v rámci Huawei Mobile Services (HMS), díky kterým se stává uživatelsky mnohem přívětivější.

Bezkontaktní platby se staly neodmyslitelnou součástí našeho života. Uživatelé telefonů Huawei si nyní mohou jednoduše a bezpečně stáhnout z AppGallery platební aplikaci RaiPay od Raiffeisenbank (https://appgallery.huawei.com/app/C104526621), díky které mohou zaplatit svým smartphonem rychle a pohodlně.   

„Mobilní platby jsou u klientů Raiffeisenbank oblíbené. Každý den je využije okolo 20 % našich klientů, přičemž nabízíme plnou paletu služeb pro platby mobilem nebo hodinkami, které jsou v České republice dostupné. Jako jediná banka na českém trhu nyní tyto platby nabízíme i pro Huawei NFC telefony s Huawei AppGallery,” říká Michal Bošina, Digital Channels Expert Raiffeisenbank.

Díky nové aplikaci v AppGalery se společnost Huawei ještě více přiblížila potřebám svých zákazníku. Jedná se o třetí největší obchod s aplikacemi na světě a AppGallery je k dispozici ve více než 170 zemích a regionech s více než 530 miliony aktivních uživatelů měsíčně po celém světě. 

O RayiPay

Aplikace umožňuje digitalizaci debetních a kreditních karet Raiffeisenbank na chytrých telefonech s operačním systémem Android. Klienti oceňují jednoduchou aktivaci a pohodlné přidávání karet pomocí NFC technologie, přehledný moderní design a rychlé platby, které lze pohodlně a bezpečně ověřovat otiskem prstu. Detailní informace, jak aplikaci získat i používat jsou zde: Mobilní platby Raipay | raiffeisenbank (rb.cz)

Informace o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 32letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.

         Základní informace o Raiffeisenbank a.s.

Raiffeisenbank poskytuje již 25 let široké spektrum bankovních služeb soukromé i firemní klientele v České republice. Banka obsluhuje klienty v síti 130 poboček a klientských center, poskytuje rovněž služby specializovaných hypotečních center, osobních, firemních a podnikatelských poradců. Podle celkových aktiv je Raiffeisenbank pátou největší bankou na českém trhu, která dává práci třem tisícovkám zaměstnanců. Majoritním akcionářem banky je rakouská finanční instituce Raiffeisen Bank International AG (RBI).