Eliška Holubičková je novou HR ředitelkou banky ING Česká republika

Praha, 20. 10. 2021 – Novou ředitelkou lidských zdrojů (HR) v bance ING Česká republika je od října Eliška Holubičková. Ve funkci vystřídala Hedviku Holou, která nově zastává regionální pozici v rámci skupiny ING. Hlavními úkoly Elišky Holubičkové bude provést zaměstnance probíhající transformací na banku specializující se čistě na korporátní bankovnictví a implementace hybridního způsobu práce, kdy zaměstnanci kombinují práci z domova a z kanceláře.

Práce z domova, která byla donedávna vnímána spíše jako benefit, se stává běžnou součástí způsobu práce v naší bance. Zaměstnanci ING od letošního roku mají možnost kombinovat práci z domova a v kanceláři podle svých a týmových potřeb. Hybridní způsob práce je odrazem naší firemní kultury podporující work-life balance a vitalitu,“ uvedl Eliška Holubičková, nová personální ředitelka banky ING v České republice, ke svému jmenování.

Eliška Holubičková (39) pracuje v ING téměř tři roky, dosud na pozici HR business partner. Předtím zastávala obdobné pozice ve skupině ČEZ a v ABB. Eliška tráví volný čas s rodinou, nejčastěji sportem a cestováním.

O ING Bank:

Skupina ING 

ING je globální finanční instituce holandského původu se silnou evropskou základnou nabízející bankovní služby. Staví na zkušenostech, odborných znalostech a závazku nabízet vynikající služby a uspokojovat tak potřeby široké klientské základny zahrnující jednotlivce, rodiny, malé a střední podniky, korporace, instituce i vládní organizace. Cílem je podporovat lidi v tom, aby byli stále o krok napřed, v životě i podnikání. 

ING Bank se svými více než 53 tisíci zaměstnanci nabízí služby pro zákazníky retailového i firemního bankovnictví ve více než 40 zemích světa. Silnou stránkou je dobře známá a silná značka s pozitivním vnímáním klientů v řadě zemí, silná finanční pozice, víceúrovňová distribuční strategie a mezinárodní síť. Udržitelnost a společenská odpovědnost je nedílnou součástí firemní strategie ING Bank, o čemž svědčí první příčka v kategorii Diversified Financials v indexu Dow Jones Sustainability a dále zařazení do indexu FTS4Good a indexu Euronext Vigeo Europe 120.

ING v České republice

ING v České republice aktuálně působí výhradně v oblasti bankovnictví a zaměstnává přes 200 lidí.

Historie ING v České republice sahá až do roku 1992. V průběhu let si zde vybudovala silnou pozici v oblasti korporátního bankovnictví a svou komplexní nabídkou bankovních produktů a služeb v současné době uspokojuje všechny bankovní potřeby významných českých i mezinárodních společností i finančních institucí. 

Společenská odpovědnost je klíčovou hodnotou firemní kultury banky; finanční produkty a služby nabízí srozumitelným a transparentním způsobem, aktivně působí v oblasti finančního vzdělávání a dlouhodobě strategicky spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dětem, s aktivním zapojením firemních zaměstnanců.