Huawei ve Vídni odhalil nová zařízení. Představuje Huawei nova 9, vaši inspiraci pro fotografie i videa

Během slavnostního představení ve Vídni 21. října 2021 uvedla společnost Huawei dlouho očekávaný smartphone nova 9. Kromě telefonu, který potěší každého nadšence do fotografie a designu, odhalila společnost i chytré hodinky Huawei Watch GT 3 a limitovanou edici bezdrátových sluchátek Huawei FreeBuds Lipstick. Na akci mimo jiné vystoupil Derek Yu, šéf spotřebitelské divize Huawei pro střední a východní Evropu, Skandinávii, Kanadu a Turecko, který přinesl aktuality z oblasti obchodu.

Huawei nova 9 – telefon chytrý stejně jako vy

Základem řady Huawei nova je inovace a od jejího uvedení na trh v roce 2016 vždy reprezentovala nejnovější technologie, které může společnost Huawei nabídnout. Za posledních pět let byla řada nova neustále vylepšována a v důsledku toho debutoval nejnovější přírůstek do rodiny s rozsáhlou špičkovou technologií fotoaparátu, jako je řada barevných filtrů RYYB (CFA) a XD Fusion Engine. Mezi další vylepšení přinášející skvělý uživatelský zážitek, patří responzivní 120Hz zakřivený displej s originálním barevným motivem, výkonný procesor, vynikající výdrž baterie a podpora vysokorychlostního nabíjení se systémem 66W Huawei SuperCharge. Díky svým pokročilým funkcím se jedná o perfektní telefon pro moderní uživatele s aktivním životním stylem. Je to smartphone jako vy – dynamický, stylový a nezávislý.

Zachyťte každý důležitý moment, dokonce i v noci

Pokud jde o moderní životní tempo, Huawei vytvořil smartphone, na který se můžete spolehnout v kteroukoliv denní i noční dobu. Huawei nova 9 je vybavena systémem Ultra Vision, který zahrnuje hlavní fotoaparát RYYB Ultra Vision s rozlišením 50 MP a se snímačem 1/1,56 palce, který zajišťuje vysokou citlivost na světlo pro pořizování vysoce kvalitních fotografií, ultra širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 MP, hloubkový fotoaparát o rozlišení 2 MP, čtyřcentimetrový makro fotoaparát a přední fotoaparát s rozlišením 32 MP a velkým snímačem 1/2,8 palce.

Nyní můžete pořizovat fotografie ve vysokém rozlišení, kdykoli budete chtít, bez ohledu na denní dobu. Když propojíte jedinečný algoritmus Huawei Super Night Selfie s režimem Night Portrait, který snižuje digitální šum na fotografiích a rekonstruuje pozadí, vznikne tak perfektní fotoaparát pro noční fotografie. Ať už jde o fotky noční krajiny nebo noční portréty, snímky jsou jasné, ale nejsou přeexponované a obsahují detaily skryté v tmavých částech obrazu. Huawei nova 9 také podporuje správu barev Full-Path P3, která řídí prezentaci barev ve všem, od fotoaparátu po kódování, ukládání a zobrazení, takže můžete zachytit přesně to, co vidíte.

Huawei nova 9 je při nočním natáčení videí stejně dobrá, jako při fotografování. Díky funkcím Extreme Night Shoot a Night Selfie Video můžete natáčet ve tmě s přední i zadní kamerou v rozlišení 4K. Díky technologii stabilizaci videa AIS na předním i zadním fotoaparátu si navíc nemusíte dělat starosti s třesoucíma se rukama. Zadní kamera Huawei nova 9 také podporuje pořizování zpomalených a časosběrných videí, a poskytuje  tak zajímavé možnosti při vytváření videa.

Chytrý telefon, který podtrhne váš styl

Technologická zařízení nás provázejí po celý den a stávají se doplňky, kterými vyjadřujeme sami sebe – náš styl, vkus i osobnost. Huawei nova se svým ultratenkým a ultralehkým designem ve dvou barevných variantách Starry Blue a Black, je stylovým doplňkem, který vám pomůže podtrhnout váš styl. Přední i zadní strana jsou mírně zakřivené, díky tomu je telefon pocitově tenčí a tím pádem i pohodlnější. S tloušťkou pouhých 7,77 mm a hmotností přibližně 175 g je nova 9 štíhlá a praktická.

Už žádné změny plánů kvůli slabé baterii

Při vývoji Huawei nova 9 bylo cílem přinést takovou baterii, která by s vámi udržela vaše životní tempo. Jste nezávislí a baterie chytrého telefonu by vás neměla omezovat. Huawei nova 9 má velkou kapacitu baterie 4 300mAh, která se plně nabije za 38 minut. Díky tomu už se nebudete muset trápit nízkým stavem baterie!

Inspirace pro zábavu

6,57 palcový displej HUAWEI nova 9 dokáže vykreslit 1,07 miliardy barev, podporuje obnovovací frekvenci displeje až 120 Hz, vzorkovací frekvenci 300 Hz a barevný gamut P3 pro hladší a pohlcující obraz plný detailů. Huawei nova 9 přináší rychlý, plynulý a silný výkon a také vynikající uživatelské zážitky, a to jak při každodenních úkolech, tak při zábavě, to vše díky mobilní platformě Snapdragon 778G 4G doplněné pokročilým řešením chlazení Huawei a technologií AI.

Cena: 12 999,- Kč

Společnosti Huawei zaznamenala impozantní růst

Ekosystém Mobilních služeb Huawei (HMS) dosáhl rychlého globálního růstu ve vlastní operační platformě s více než 165 000 aplikacemi integrovanými v HMS Core (do 30. června 2021). Zařízení Huawei má více než 730 milionů měsíčních uživatelů po celém světě, HMS má více než 580 milionů uživatelů měsíčně a HUAWEI ID má více než 400 milionů uživatelů měsíčně.

V HMS je nyní registrováno více než 5,1 milionu vývojářů

AppGallery je třetí největší obchod s aplikacemi na světě. Má 560 milionů aktivních uživatelů měsíčně po celém světě (+29 % meziročně mimo Čínu) s celkovým objemem stažení aplikací 384,4 miliard v roce 2020. Počet aplikací spuštěných v AppGallery v roce 2020 mimo Čínu byl více než 10 krát vyšší než v roce 2019.

„Prostřednictvím našich mobilních her a partnerství bavíme a inspirujeme miliardy lidí po celém světě. Je skvělé najít partnera, jako je Huawei, který sdílí naše poslání,“ řekl Borut Vovk, ředitel strategických partnerství a seniorní producent Outfit7, společnosti zabývající se mobilními hrami, známé především díky oceňované franšíze Talking Tom & Friends.

Jelikož společnost Huawei poslední dva roky neúnavně pracovala na vývoji vyspělého a pevného ekosystému, mohou si uživatelé být jisti, že si své oblíbené aplikace stáhnou prostřednictvím AppGallery a Petal Search.

Huawei Watch GT 3 se přizpůsobí vašemu stylu

Nový smartphone není jediným zařízením, které společnost Huawei v poslední době představila. Společnost rozšířila svou řadu chytrých hodinek o dva nové modely Huawei Watch GT 3, které jsou k dispozici ve dvou různých velikostech, 46 mm a 42 mm. Jde o  kombinaci nadčasové elegance a nejnovější technologie. Hodinky jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a přinášejí jedinečný klasický design, který lze snadno přizpůsobit výměnou řemínků, aby vyhovoval individuálnímu stylu majitele. Obě verze Huawei Watch GT 3 nabízejí více než 100 tréninkových režimů, mají vestavěný cvičební plán, vylepšené sledování polohy pro přesnější sledování trasy běhů a nový monitor 5. generace na měření srdeční frekvence.

Huawei Watch GT 3 jsou navíc vybaveny vylepšeným celodenním monitorováním SpO2, sledováním spánku, voláním přes Bluetooth a jsou kompatibilní se zařízeními Android i iOS. Huawei Watch GT 3 mají výkonnou baterii, která vydrží 14 dní na 46 mm hodinkách a 7 dní na 42 mm hodinkách, což z nich dělá spolehlivého a vysoce účinného pomocníka pro každodenní použití.

FreeBuds Lipstick – krása zvuku

Třešničkou na dortu, kterou společnost Huawei představila na vídeňské akci, byla rtěnka FreeBuds Lipstick. Tato mimořádně stylová a elegantní speciální edice sluchátek dokonale kombinuje luxusní design se špičkovým zvukem ve vysokém rozlišení. Nové zařízení je vybaveno unikátním pouzdrem připomínajícím rtěnku a je vyrobeno z prvotřídní nerezové oceli s oslnivou lesklou povrchovou úpravou. Uvnitř pouzdra najdete elegantní, ultralehká sluchátka v zářivé červené barvě, která zaručují pohodlí při nošení.

FreeBuds Lipstick jsou také kompatibilní s jakýmkoli smartphonem Android nebo iOS a mohou podporovat duální připojení pro bezproblémové přepínání mezi zařízeními.

Dárek pro zákazníky

Společnost Huawei chce poděkovat všem svým stávajícím uživatelům a při příležitosti uvedení nového produktu připravila speciální nabídku. Všichni uživatelé Huawei ID si při koupi nového smartphonu nova 9 mohou stáhnout bezplatný kupón a získat roční pojištění obrazovky v hodnotě 1 247 korun. Přihlaste se do aplikace MyHUAWEI a získejte výhody!

Huawei investuje každý rok 10 % z prodeje do výzkumu a vývoje 

Derek Yu při příložitosti uvedení produktových novinek představil nejnovější obchodní výsledky společnosti. Tento rok by se dle prognózy měly opakovat dobré výsledky z roku 2020. Společnost dosud generovala tržby ve výši 1 094,45 bilionu Kč s čistou ziskovou marží dosahující 9,8 %. Tržby spotřebitelské divize Huawei CBG dosáhly 463,54 bilionu Kč.

Každý rok investuje společnost Huawei víc než 10 % svých příjmů z prodeje do výzkumu a vývoje a za posledních deset let společnost věnovala na tuto oblast více než 2,459 miliardy Kč. Pokračující růst zajišťuje společnosti silnou pozici na trhu. V žebříčku Fortune 500 byla v srpnu 2021 na 44. místě. Společnost mimo jiné neustále rozšiřuje síť svých kamenných prodejen. 20. října otevřela nový flagship store Huawei, který kombinuje nejsilnější stránky společnosti, jako jsou design a moderní technologie.

Neustálý růst je pro společnost klíčový. Derek Yu k tomu říká: „Neustále se snažíme hledat a vyvíjet nejlepší řešení pro integraci našich produktů, abychom splnili rostoucí očekávání našich zákazníků. Také s ohledem na ně otevíráme nové obchody, které jsou nejen důkazem našich nepřetržitých investic, ale také umožňují užší kontakt se značkou. Do konce roku 2020 měla společnost Huawei téměř 60 000 maloobchodních prodejen, výstavních zón a prodejních pultů po celém světě, včetně více než 5 000 experience stores. V tomto růstu nadále pokračujeme.“

Dobré hodnocení zařízení

Úspěch produktů Huawei nepotvrzují pouze recenze od zákazníků, ale také ocenění od médií, která společnost dostává. Například v červenci představené novinky jako řada chytrých hodinek Huawei Watch 3 a sluchátka Huawei FreeBuds 4 získaly uznání novinářů a obdržely více než 35 cen, většinu z nich v kategorii Top Choice.

Huawei nova 9 se bude prodávat v předprodeji od 21. 10. do 31. 10. za cenu 12 999 Kč a zákazníci dostanou ke smartphonu klasická sluchátka FreeBuds 4 zdarma jako dárek.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Web: https://consumer.huawei.com/cz/

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby společnosti Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a používá je třetina světové populace. V Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně bylo zřízeno čtrnáct výzkumných a vývojových center. Huawei CBG je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Huawei a zahrnuje smartphony, PC, tablety, nositelné a cloudové služby atd. Globální síť společnosti Huawei je postavena na více než 34letých zkušenostech v telekomunikačním průmyslu a je odhodlána poskytovat nejnovější technologický pokrok spotřebitelů po celém světě.