Gastro v pohybu: Distributor potravin EISBERG buduje značku s Betterem

3. listopadu, Brno – Jihomoravský distributor mrazírenského a chladírenského zboží EISBERG si najal digitální kreativní agenturu Better na budování značky. Společnost má nové logo a vizuální identitu, zároveň připravuje nový B2B e-shop.

“Better jsme oslovili v době, kdy jsme se chystali rozšířit komunikační a prodejní kanály včetně našeho e-shopu. Jsme velmi zaměření na B2B obchod a naše prodejní nástroje již neodpovídaly současným potřebám. S Betterem jsme po úvodních konzultacích přistoupili 

k celkové revizi konceptu značky, rozhodli se změnit logo a celkově zapracovat na tom, aby se naše společnost začala prezentovat jednotně, což nám dosud chybělo,” popisuje Radim Sichler, obchodní ředitel EISBERG, a. s.

Agentura připravila novou vizuální identitu značky a klíčový vizuál. Hlavní myšlenkou je slogan „Gastro v pohybu“, koncept bude Better dále rozvíjet. 

“Velmi nás těší, že jsme navázali spolupráci s jedním z největších distributorů mražených potravin na Moravě. Náš kreativní tým pro EISBERG připravil novou vizuální identitu a logo, součástí je také strategie značky a zefektivnění B2B komunikace. Klíčový vizuál jsme vytvořili po dotazníkovém průzkumu mezi zákazníky e-shopu,” vyjádřil se manažer projektu Jiří Burian z Betteru. 

Součástí projektu bude také soutěž s doprovodnou kampaní a nový e-shop, pro který Better připraví wireframe a grafický návrh. Cílem je připravit ho tak, aby zvládal více objednávek a motivoval k nákupu. 

“Doufáme, že se nám díky kvalitnímu e-shopu uvolní ruce. Nyní totiž odbavujeme zakázky přímo přes naše obchodní zástupce a call centrum, což je během letní sezóny kapacitně neudržitelné. Zhruba 90 % prodejů se u nás totiž odehrává v krátkém období 3 měsíců,” vysvětluje Sichler. 

O Betteru

Co Better rozhodně není? Nejsme jen další agentura, která bezmyšlenkovitě plní klientovo zadání. Jsme better. Už 15 let se přizpůsobujeme trhu i trendům a pomáháme klientům růst. Naše rozhodnutí a doporučení zakládáme na reálných datech a doplňujeme je o kvalitní vizuál, který jen tak z hlavy nedostanete.

O společnosti EISBERG

Společnost EISBERG, a.s. vznikla v roce 2004 jako obchodní firma se zaměřením na import a distribuci potravin. Firma sídlí v Hradčanech u Tišnova, kde provozuje distribuční středisko mrazírenského a chladírenského zboží.