Mallpay karta míří do nejdostupnějšího platebního náramku Xiaomi Mi Band 6 NFC

Tisková zpráva, Praha, 15. listopadu 2021 – Pořídit si chytrý náramek nebo hodinky s NFC funkcí – tedy funkcí bezkontaktního placení – bylo vždy otázkou minimálně několika tisíc korun. Změnu přinesl až Xiaomi Mi Band 6 NFC, který nově nastavil laťku na méně než 1300 korun. Nově je možné s jeho pomocí platit i prostřednictvím Mallpay karty od stejnojmenného fintechu. Kartu je možné do náramku nahrát přímo bez nutnosti využívat aplikace třetích stran, uživatelé s každým placením získají zdarma prodlouženou záruku, pojištění nakupovaných produktů nebo posunutou splatnost.

Mallpay kartu si může zařídit každý za několik minut z pohodlí domova díky online procesu a ověření totožnosti prostřednictvím BankID. Je zdarma na založení i provoz a při každém placení přináší uživateli celou řadu benefitů. Zboží, které je s ní zakoupené, má automaticky tříletou záruku a roční pojištění proti krádeži nebo rozbití, zároveň za nákup do výše 50 tisíc můžete zaplatit až po padesáti dnech. Je tedy ideální už pro samotný nákup náramku Xiaomi Mi Band 6 NFC.

Detaily Mallpay karty se vkládají do aplikace Xiaomi Wear, která uloží informace přímo do náramku. Při placení je pak třeba jednou za 24 hodin vložit PIN kód a stejnou cestou bezkontaktní placení aktivovat pokaždé, když uživatel sundá náramek z ruky. Náramkem je pak možné platit na všech místech, kde jsou akceptovány karty Mastercard – tedy v Česku i zahraničí. S náramkem je možné zároveň vybírat z bezkontaktních bankomatů. Kontrola plateb a ovládání karty se provádí přes přehlednou aplikaci Mallpay.

“Mallpay karta je ideální jako doplněk k hlavnímu platebnímu účtu. Její vysoké zabezpečení a kompletní přehled nad provedenými platbami z ní v kombinaci s nejdostupnějším NFC náramkem dělá ideální cestu, jak přiblížit chytré placení opravdu každému,” uvádí Adam Kolesa, CEO Mallpay. “Hodí se jak v době předvánočních výletů do ciziny nebo při nakupování dárků – nejen, že nebudete muset vytahovat svou peněženku s platební kartou, ale ještě získáte prodlouženou záruku na vše, co jste nakoupili.”

S Mallpay kartou je pochopitelně možné platit také online. Využívat je možné nejen její fyzickou, ale také virtuální variantu.

Aplikace Mallpay

  • App Store: https://apps.apple.com/app/id1450758826
  • Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.mallpay&hl=cs

Co umí nová Mallpay karta

Kartu vydává Mastercard

  • Založení přes BankID je otázkou několika minut
  • Virtuální karta, kterou je možné začít používat okamžitě
  • Jednoduchá správa v aplikaci s možností potvrzovat transakce otiskem prstu nebo pomocí FaceID
  • Pojištění: při nákupech prodlužuje standardní dvouletou záruku nakoupenému zboží o jeden rok a zároveň ho pojistí proti krádeži nebo rozbití
  • Výběry z bankomatu v Česku v síti ČSOB zdarma, ve světě bezplatně kdekoli
  • Možnost přidání do Google Pay / Apple Pay
  • Vysoká bezpečnost – veškeré funkce karty se dají ovládat v aplikaci
  • Snadný přístup k vyúčtování – možnost sledování aktuální útraty na dvě ťuknutí
  • Je krásně modrá!

Více na: https://mallpay.cz/ucty 

O Mallpay

Mallpay (MallPay s.r.o.) je společný e-commerce fintech skupiny MALL Group (MALL Group a. s.) a ČSOB (Československá obchodní banka, a. s). Jeho misí je vytvořit komplexní ekosystém služeb spojených s internetovými platbami. Je jedním z předních poskytovatelů takzvaných BNPL plateb (buy now – pay later), které jsou podle studie Global Payment Report nejrychleji rostoucí platební metodou v regionu.

V současnosti je s Mallpay možné nakupovat ve více než 9000 českých e-shopech nebo online služeb, jako je MALL.cz, Vivantis, CZC.cz, Košík.cz, LeoExpress.cz, Patro.cz, Tescoma, Gant, Hudy, Husky nebo Trenýrkárna. S chytrou Mallpay platební kartou je pak možné platit kdekoli.